Maçın ilk yarısında daha baskılı oynayan ve bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kafkasspor, Maçın ikinci yarısında oyun üstünlüğünü rakibine kaptırınca sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

İnegöl derbisinde tribünler ve sahanın etrafı taraftarlar tarafından tamamen dolduruldu. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmada dostluğun ön planda olduğu maçta her iki takım futbolcuları sahada centilmence mücadele etti. Futbolcular, bu güzel tabloyu oluştururken, İnegöl derbisinde yakışan bir mücadele sergilendi. Tribünlerde maçı izlemeye gelen taraftarlar maç boyunca takımlarına destek verdi.

KAFKASSPOR DAN BURAK VE SERKAN'A PLAKET

Aktif futbol hayatlarını Kafkasspor forması altında sonlandıran Burak Yavuz ve Serkan Hasanlar'a, Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Başol ve Celal Ter tarafından Kurtuluşspor-Kafkasspor maçı öncesinde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

Kurtuluşspor-Kafkasspor arasında oynanan İnegöl derbisi öncesinde her iki takım yöneticileri birbirine ve hakemlere çiçek verdi. Derbi öncesi Baskf İnegöl temsilcisi Metin Ungan ve Hasan Yetim her iki takımada başarılar diledi.

MAÇ ÖNCESİ BAŞKANLAR YEMEKTE DOSTLUK MESAJI VERDİ

Baskf Başkanı Osman Kılıç, Baskf inegöl temsilcimiz Metin Ungan, Hasan Yetim, Kafkasspor kulup baskani Sabahattin Ordu ve Kurtluşpor başkanı Yusuf Sak inegöl derbisi öncesinde eşref inegöl korteksinde bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi