14 maçta 12 galibiyet ve 2 beraberlikle 38 puan toplayan, attığı 45 gole karşılık sadece 3 gol yiyerek 42 averaja sahip Karadeniz Güvenspor'a son maçından sonra kupasını İnegöl Belediye Başkanı Rıdvan Kocağa ve tertip komitesi üyesi Mehmet Şengeldi beraber verdi.

Karadeniz Güven Spor Altyapı Koordinatörü Murat Ulu kupa töreni sonrasında yaptığı açıklamada “Bugün U13 grubumuzun son maçını Akhisar Demir Sporla Sanayi sahasında oynadık. 0-0 biten maç sonucunda namaglup bir şekilde şampiyon olarak bir üst lige çıktık. 2018-2019 sezonu, kulübümüz açısından hem A Takım hem de Altyapı bazında verimli bir yıl oldu.  Bu sezon U19-U17-U16--U14-U13-U12 gruplarına katılarak altyapıdaki oyuncu yelpazemizi genişlettik. Belirtmiş olduğum kategoriler içerisinde U14 ve U13 gruplarımız bir üst lige çıkarak emeklerimizin karşılığını da almış olduk. Şimdi önümüzde yaz futbol okulu sürecimiz var. Yaptığımız planlama doğrultusunda şuan ki amacımız yaz futbol okulunda yeterli katılımı sağlayıp, yeni yetenekleri kulübümüze katarak önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanıp diğer kategorilerimizi de üst liglere taşımak ve çıktığımız yeni liglerde başarılı olmak. 17 Haziranda start alacak olan Yaz futbol okulu kayıtlarımız başlamıştır. Yönetmeye çalıştığımız bu süreçte destek olan yöneticilerimize, velilerimize ve Kafkas spor Altyapı Koordinatörü ve  hocalarına,ekip arkadaşlarım Süleyman Hocam ve Erdami Hocama çok  Teşekkür Ederim “ dedi.

“GELECEĞİN YILDIZLARININ TEMELİ BURADA ATILIYOR”

Karadeniz Güvensapor Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay, “Geleceğin yıldızlarının temelini altyapıya verdiğimiz destek ile burada atıyoruz. U-13 takımımız şampiyon oldu, camiamıza ve Türk futboluna Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Sahada mücadele eden futbolcularımzı tebrik ediyorum, gençlerin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Murat Ulu, Süleymen Sipahi ve Erdami Gülcemal hocalarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi