Karadeniz Güvenspor kulüp başkanı İbrahim Oğuzay ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk idmana katılarak futbolcuları yalnız bırakmadılar. Futbolcular ile tanışan ve idmanı takip eden Bordo Mavi yönetim, idman sonunda futbolculara baklava ikramında bulunarak yeni sezonun sakatsız, kazasız ve belasız geçmesini diledi.

Sezon açılışında konuşan Başkan başkan yardımcısı Abdullah Ergün, “Yöneticiler olarak en az futbolcularımız kadar heyecanlıyız. Takım olarak ilk olarak birlik ve beraberliğimizi güçlü tutacağız. Biz hem futbolcularımızla tanışmak, hem de sezonun ilk antrenmanını izlemek adına bir tepsi tatlımızla buradayız. Tatlı yiyelim, sezonu tatlı bir şekilde açalım istiyoruz. Yeni sezonda şampiyonluk hedefliyoruz. Bu hedefimizle ilgili de tüm çalışmalarımızı yerine getirdiğimize inanıyorum. İlk etapta altyapımızı, sahalarımızı ve tesislerimizi gözden geçirip iyileştirme çalışmaları yaptık. Şu an için transferde bir eksiğimiz yok, hazırlık sürecinde de diğer eksiklerimizi giderme yolundayız. Allah hiçbirine sakatlık vermesin, bu arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Bu sene takımımızın başarıya ulaşacağına yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZ DESTEKLESİN, BİZ DE ŞAMPİYONLUĞA GÖTÜRELİM

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Antrenör Mehmet Şengeldi ise, “Sakatsız, kartsız iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Transferlerimizi nokta atışlarıyla yaparak iyi bir takım kurduk. Bugünden itibaren idmanlara başladık. Her takım gibi bizim de hedefimiz şampiyonluk ve ligin sonuna kadar yarışmaya devam etmek. Taraftarlarımız için izlemesi keyifli ve mücadeleci bir takım oluşturduk. Bu yıl da geçen sene olduğu gibi kaliteli bir lig olacağını tahmin ediyorum. Taraftarımız bu sene Karadeniz Güvenspor’u izlesin, her maçımızda desteğini göstersin biz de onları şampiyonluğa götürelim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi