Karadeniz Güvenspor Mehmet Şengeldi maç sonunda değerlendirmede bulundu: Grubumuzda 12 haftadır süren namaglup unvanımızı bu hafta yitirdik. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız arabayatağı spor maçına değindiğimde maçın 3 de 1 süresini 1-0 önde geçmemize rağmen son dakikalarda yediğimiz goller ile 2-1 mağlup olarak son 4 haftaya girdik. Mağlubiyetin arkasına bahaneler ile gizlenecek bir kişiliğe sahip olmayan biri olarak oyuncularıma hep söylediğimi sizlerle de paylaşmak istiyorum. Onlara başarı sizin, olası başarısızlık benimdir ilkesi ile her zaman destek oldum, olmaya da devam edeceğim.

Lig de bu güne kadar oynayan ceza ve sakatlık dolayısıyla bir-kaç oyuncumuzun olmayışı bizi etkiledi gibi görünse de sahaya 11 kişi çıkan bir ekip eksik değildir ve bizim gibi hedefe kitlenmiş bir takım içinde asla mazeret olmamalı. Yalnızca yaklaşık 3 hafta bay-erteleme ve lig den çekilme sebebi ile maç yapmadan geçirmemiz oyuncularımın üzerinde istem dışı etki yaptığını düşünüyorum.

1. kümede 8 grup içinde sadece bizim grubumuzda ilk 6 takımın hedefe koşması grubumuzun ne kadar kaliteli ve zorlu olduğunun da bir parçası olarak bu hafta bizim aldığımız sonuç un grubumuza bakıldığında çokta sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Rakibimiz genç, dirençli, istekli ve uzun yıllar birlikte oynamanın avantajını iyi kullanarak galip gelmiştir kendilerini bir kez daha kutluyorum.
Takımımızın şampiyonluk iddiası olmasına rağmen Batuhan Akti isimli önemli oyuncumuzun bal ligi takımlarından Manisa Urganlı spor ile sözleşme yapmasına onay vermemiz takım içindeki tüm oyuncularımıza olan güvenin göstergesidir.

Geçtiğimiz hafta aldığımız yenilgi nedeniyle tüm yönetim ve taraftarlarımızdan özür dileriz. Geriye kalan 4 maçımızı da kazanıp ligi baştan beri hedeflediğimiz yerde bitireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Camia olarak hak ettiğini düşündüğümüz süper lige çıkacak oyuncu kalitemizin olduğuna başında bulunan teknik adam olarak güveniyor ve söz veriyorum.

Ayrıca bu hafta pazar günü kurtuluş sahasında saat 13:00 de oynayacak olduğumuz İhsaniye spor maçına tüm Karadeniz Güvenspor un cefakar taraftarlarını bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi