Sportif Kent hedefi doğrultusunda bugüne dek birbirinden eşsiz başarılara imza atan Karacabey’de, farklı spor branşlarında gelen başarılar ilçe halkını adeta sevince boğarken, şimdi de Karacabey Belediyespor’un futbolcu fabrikası olacak altyapı takımlarının aldığı başarılı sonuçlar, Karacabeylilerin yeni gurur kaynağı oldu.

Karacabey Belediyespor’un U-13 kategorisinde mücadele eden minik takımının, güçlü Bursa takımlarını dize getirerek şampiyonluğa ulaşması ve Polonya’da düzenlenecek turnuvada Türkiye’yi temsil hakkı kazanan U-11 takımının da yakaladığı gurur verici başarılar, Betpas futbola gönül veren tüm Bursa futbol kamuoyunun takdiri kazandı.

Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan U-13 takımı ile birlikte, önümüzdeki hafta Polonya’nın Gdansk kentinde ülkemizi temsil etme başarısı yakalayan U-11 Karacabey Belediyespor alt yapı takımları ile bir araya geldi.

Sporculara madalyalarını takdim eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,tüm kent dinamikleri ile özlenen, Marka Kent Karacabey hedefine yaklaşmanın gururunu taşıdıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin sürdürüldüğü müddetçe, tüm başarıların da kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı.
Editör: Haber Merkezi