Kafkasspor Başkan Yardımcısı Şenol Peker kura çekimi ile ilgili değerlendirmede bulundu;

GÜZEL KURA OLDU

Öncelikle 2019/2020 futbol sezonu bütün amatör kulüplere hayırlı, uğurlu olsun. Sezonun centilmence geçmesini diliyorum. Cumartesi günü kuramızı çektik. Bizim açımızdan güzel bir kura oldu. Bu sene hedeflerimiz var. Bütün takımlar gibi bizde ligde gerekli mücadelemizi vereceğiz. Herkese başarılar diliyorum. Sezon inşallah hayırlı geçer.

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Bu sene kadromuzda yer alan genç oyuncularımıza güveniyoruz. Şuanda transfer anlamında öyle bir gündemimiz yok. Tabiki devre arası biz bunları değerlendireceğiz, konumumuz ne, durumumuz ne, takım ne durumda. Gerekiyorsa transfer hiçbir zaman bitmez, yapılır. Ona göre gerekirse müdahalemizi yapacağız. Şu anda biz takımımıza güveniyoruz.

İLK HAZIRLIK MAÇINI OYNADIK

İlk hazırlık maçını hafta sonu yaptık. Takım ilk kez bir arada oynadı. Sonuçta yeni bir oluşum gerçekleştirdik. Geçen seneden çok farklıyız. İlk maç olmasına rağmen takımı beğendik. Daha da birliktelik oldukça sporcular birbirlerine alışacaklar. Koordinasyonlu daha iyi futbol oynamaya başlayacaklar. Her şey daha da güzel olacak inşallah.

Editör: Haber Merkezi