Grubunda ligin 9.sırasında yer alan mutlak üç puan için sahaya çıkan Kafkasspor doksan dakika boyunca istekli ve arzulu bir oyun sahnelemesine karşın aradığı golü bir türlü bulamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Maça her iki takımda orta alanda top tutarak ve bu bölgeyi savunarak başladı. Orta alanda geçen mücadelenin 23.dakikasında Yenişehir Belediyespor kontrataktan Osman ile 1-0 öne gerçi. İlk yarı atılan tek golle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına Kafkasspor ilk yarıda olduğu gibi hızlı ve istekli başladı. 55.dakikada Yenişehir belediyespor atağında, Kafkasspor ceza alnı içine yapılan ortada defansın kaleciye göğüs ile yumuşatıp verdiği geri pas kısa düşünce Furkan araya girerek kafa ile topu ağlara gönderdi. 85.Dakikada Kafkasspor defansının uzaklaştırmaya çalıştığı top Serhat’ın önünde kaldı ve vuruşunda top ağlara gitti. Kalan dakikakalrda Kafkasspor rakip kaleye sürdürdüğü baskı sonuç vermeyince konuk ekip sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

KAFKASSPOR  0 - 3 YENİŞEHİR BELEDİYESPOR

Yer: Sanayi Sahası

Kafkasspor: Melih Giray, Serdar Şenvardar, Hakan Yılmaz, Emir Orhan, Fatih Özbek, Metehan Zeybek, Şenol Turan, Bahadır İkican, Ümit Doğan, Yakup Kurt, Burhan Yılmaz, Yedekler: Berat Genç, Osman Çelik, Mesut Yar, Emre Karabulut, Armağan Uludelen, İsmail Üz, Selman Bayraktar

Antrenör: Hüseyin Yoğurtçu

Yenişehir Belediyespor: Özal Keklik, Kemal Uzuntepe, Volkan Gürbüz, Taha Evke, Hüseyin Keleş, Muhammet Öz, Yasin Bayram, Mustafa Sevim, Osman Ersöz, Durmuş Arda Ağırkan, Hamid Afrouzeh. Yedekler: Suat Türkay Sazlıdere, Muhammed Taşci, Serhat Balcılar, Emir Akay, Furkan Fehmi Güneş, Ömer Şengöz, Talha Türker

Antrenör: Sait Ulvi Özdemir

Goller: Dk.23 Osman Çelik, Dk.55 Furkan Fehmi Güneş, Dk.85 Serhat Balcılar (Yenişehir Belediyespor)

Editör: Haber Merkezi