2007-2008-2009 doğumlu futbolcuların mücadele ettiği İznik Cup 2019 turnuvasına Bursa kulüplerinin yanı sıra İstanbul ve Sakaryadan da ekipler katıldı.

Cuma cumartesi oynanan ve Pazar günü final yapılan turnuvada İstanbul ekibi İstanbul Arena takımı birinci olurken, Sakarya ekibi Sakarya Akademi ikinci, Kaplıkalaya Kültürspor ise üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Sporcu çocukların yanı sıra ailelerinde ilgi gösterdiği turnuvada maçlardan kalan zamanlarda İzniği tanıma fırsatıda bulan sporcular ve aileler keyifli zamanlar geçirerek harika bir hafta sonu etkinliğinin tadını çıkardılar.

Kupa töreni öncesinde konuşma yapan organizasyn sorumlusu Fatih Vardar ve Koordinatör Orhan Varoğlu "İlk turnuvamızı İznikte başlayıp sonlandırdık. İznik yüzyıllarca bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve ülkemiz için çok önemli bir ilçe, biz bu ve bunun gibi organizasyonlarda Bursamızın her köşesini tanıtıp hem sportif anlamda, kültürel anlamda ve çocuklarımızın özgüven kazanmalarını, farklı kulüperde spor yapan çocuklarımız ile arkadaşlık ve dostluklar kurmalarını sağlamaktayız. Son olarak kulüplerimize antrenörlerimize ve sporcu velilerimize turnuvamıza renk kattıkları için destek verdikleri için Hedef Kupa Sportif ve kültürel faaliyetler olarak teşekkür ederiz" diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi