Mehmet Cihan Birlik şu açıklamalarda bulundu: "Daha önce şampiyon olduğum kulübe ve değerli aileye tekrar dönmek gurur verici bir olay. Bu sene hedef koyduk , çıkabileceğimiz en yüksek seviyeye çıkabilmek ve bunu başarmak için mücadele etmek. Başkan ve yönetimimize teşekkür ediyorum ve hayırlı olsun diliyorum. Allah utandırmasın bizleri" dedi.

Kariyeri
Mehmet Cihan Birlik 2009-2013 sezonunda İnegölspor altyapısında 3 sezon görev aldı. 2014 yılında Doğugücüspor´un kurulduğu ve 2.Amatör Küme´de mücadele ettiği ilk yılda şampiyonluk yaşadı. 2015 yılında Doğugücüspor U-19 takımı ile şampiyon oldu. 2016- 2017 İsaörenspor’ da şampiyonluk yaşarak süper kümeye çıkardı takımı.

Yardımcı hoca
Aydoğan Mut yaptığı açıklamada "Güzel bir oluşumun devamlılığı için birlik ve beraberliğin bizleri daha güzel ve yüksek bir noktaya taşıyacağına tüm kalbimizle inanıyoruz . Her iki taraf içinde hayırlı olsun" sözlerinde bulundu.

Ve genel kaptanlığa Ömer Çakan getirildi. Geçen seneki başarıda büyük paya sahibi olan Ömer Çakan resmi olarak artık isaörenspor’un genel kaptanlığı pozisyonunda göreve getirildi.

Editör: Haber Merkezi