İnegölspor kendi sahasında tek golle 3 puanı kazandığı Diyarbekirspor mücadelesi için Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şimşir; “Bu çocuklar 8 günde 3 maç oynadı. Alınlarından öpüyorum. Çok güzel bir 3 puan. Bazen kötü oynayıp kazanmakta güzeldir. Bugün bence çok iyi oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Bu benim için önemli. Velimeşe maçına puan veya puanlar almak için gideceğiz. Moralimiz yükseliyor. Kendimize olan güvenimiz geliyor. Bu ligde üst üste maç oynamak bizim gibi kadro derinliği çok iyi olmayan bir takım için önemli.”

3 PUAN İÇİN MUTLUYUZ

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, evinde 1-0 kazandığı Diyarbekirspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle teknik heyetimi ve futbolcu kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. 3 gün önce Afyon mağlubiyeti ile geldik. Takım olarak onlarda galibiyet için istekliydi. Ama motivasyonumuzu arttırmak için bize galibiyet şarttı. Oyuncularımız gerekeni yaptı. Güzel bir maç oldu. 3 puan için mutluyuz. Haftaya deplasmanda karşılaşacağımız Velimeşe maçına bakacağız. İnşallah önümüzdeki maçlara bakıp, hızlı bir şekilde yukarıya tırmanmak istiyoruz. Takım morallendi ve kazanmaya alışacak. Bize seri galibiyetler lazım. Maç maç bakacağız. Velimeşe maçına da motivasyonumuz yüksek gideceğiz, moralli gideceğiz. Oraya da 3 puan için gideceğiz. İnşallah 3 puanı alıp öyle döneriz. Biz yorulduk, hakemler yorulmadı. Verilmeyen bir golümüz var. Birde bir pozisyonda ofsayt verdi. Kesinlikle ofsayt yoktu. Dediğim gibi hakemlerden konuşmaktan biz yorulduk. Onlarda inşallah kısa zamanda kendilerine çeki düzen verirler. Yani maalesef hakemler Türk futbolunun kanayan yarası oldu.”

Editör: Haber Merkezi