İNEGÖLSPOR:4 – 0 KARDEMİR KARABÜKSPOR
U15 Sorumlusu  YUNUS MEMİŞ: 

 Akademi liginin 4 haftasında Karabük sporu evimizde ağırladık. İlk yarı birbirinden kopuk organizasyon bakımından yetersiz ve pozisyon üretmeyen bir görüntü verdik. Rakibimiz 1 net gol pozisyonunu değerlendiremezken biz ilk yarıyı pozisyon bulamadan bitirdik.  2.yarı yaptığımız uyarılar ve değişikliklerle baskılı ve istekli başlayarak arka arkaya attığımız gollerle skor üstünlüğünü aldık. Rakibimizin direncini kırarak oyunsal anlamda da üstünlük sağlamaya başladık. Sonuç olarak 2.yarı itibari ile oynadığımız oyundan dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum. İlk yarıdaki hatalarımızı gözden geçirip düzelterek çalışmalarımıza devam edeceğiz.    
    
İNEGÖLSPOR 5 – 0 KARDEMİR KARABİKSPOR
U16 Sorumlusu CANER TABAN:

B.G.G.Liginin 4.haftasında evimizde Karabükspor'u konuk ettik. Rakibimiz baskılı oyunumuz karşısında çok fazla direnemedi ve bizim açımızdan çokta zorlanmadığımız bir maç oldu. Bu maçta birçok oyuncumuza fırsat vererek onlarında maç performanslarını görme şansı bulduk. Gücümüzü test etme adına iyi bir maç olmasa da sahada yapılan doğru işler bizim adımıza maçın olumlu tarafıydı. Sahada centilmence mücadele eden her iki takım sporcularını tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.

 KARDEMİR KARABÜK 0 – 1 İNEGÖLSPOR
U17 Sorumlusu Murat YAKŞİ:  

Deplasmanda K. Karabükspor ile karşılaştık. Rakibimiz stoperleriyle geriden oyun kurarak topa ve oyuna sahip olmak istedi. 2. bölgeyi iyi savunduk, pas ve desteği iyi yaparak oyunu kontrolümüz de tuttuk. Fazla gol pozisyonuna gir sekte değerlendiremedik. İyi oyun ve mücadele den ötürü takımımı tebrik ediyorum başarılar diliyorum.

GÖLCÜKSPOR 0 – 4 İNEGÖLSPOR
U19 Sorumlusu SELAHATTİN ESEN:

Tff Bölgesel Gelişim U19 Ligi 4.Haftasında Deplasmanda Gölcükspor İle Karşılaştık. Maça Önde Baskı kuran, rakibi hataya zorlayan, oyuna yön veren bir takim bütünlüğünü rakibimize kabul ettirme düşüncesi ile başladık. Pozisyonlar bulduk, ama değerlendiremedik. Bu yüzden rakibimizin direncinin artmasını sağladık. Skoru bulamayınca da hızlı oyun isteğimizde hatalar oldu. 2. Yarıda ise oyunun başında bulduğumuz gol rakibimizin direncini kırdı. Bizimde özgüvenimizle beraber daha tempolu daha doğru oyunumuzu oynamaya başladık. Geçiş oyunumuzu , kenar ataklarımızı daha iyi uygulamaya başladık. Oyun hâkimiyetini elimize aldık. Bunun neticesinde bulduğumuz gollerle maçı kazandık. Bu doğru oyunumuzu diğer maçlarda da sürdürüp ligi zirvede tamamlamayı hedefliyoruz. Galibiyetten ve iyi oyunlarından dolayı futbolcularımı kutlarım.

Editör: Haber Merkezi