İZZET KAYA: U13 TEKNİK SORUMLUSU
İnegölspor 0 – 3 Bursaspor

Grubumuzun en iyi takımına karşı, oyuna istediğimiz gibi başladık. Amacımız bloklar arasını iyi kapatıp kazandığımız toplarla rakibin arkasına gitmekti. Bunu da ilk yarının son dakikasına kadar başardık. ikinci yarı oyunumuzu bozmadan devam ettirdik ama rakibin uzak mesafelerden attığı şutları engelleyemedik. Diğer iki maçımıza göre daha derli toplu bir görüntümüz vardı. Eksiklerimizi iyi çalışarak daha iyi konuma geleceğiz. Bursaspor’u tebrik ediyorum. Rakibe, hakeme, arkadaşlarına saygı ile felsefemizden ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz.

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU
İnegölspor 1-2 Tuzlaspor A.Ş.

B.G.G.Liginin 18 haftasında kendi sahamızda Tuzlaspor'la karşılaştık. Zorluk derecesi yüksek bir maç oldu. Maça önde baskı yaparak başladık. Rakibimiz yaptığımız bireysel hatalardan kaynaklı birkaç pozisyon buldu. İlk yarıda topun hâkimiyeti bizdeydi. İkinci yarı da oyun üstünlüğü bizde olmasına rağmen etkili pozisyonlar bulamadık ve yine bireysel hatalardan kalemizde golü gördük. Ataklarını artıran takımımız beraberlik golünü bulsalda savunma dengesini kaybettiğimiz bir anda rakibimiz bir kez daha öne geçti ve maçtan mağlup ayrıldık.

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU
Tuzlaspor A.Ş. 1-2 İnegölspor

Türkiye Şampiyona gidebilmek için mutlaka kazanmak zorunda olan rakibimiz oyuna baskılı başladı. Direnç göstererek ve bloklar arsını iyi kapatarak rakibe pozisyon vermeden devreyi golsüz bitirdik. İkinci yarıya özgüvenli ve daha rahat başlayan ve pozisyonlara giren bizdik. Bu oyun bize gol’ü getirdi. Motivasyonun bozulduğu bir anda gol yedik ve 10 kişi kaldık. Mücadele gücünü kaybetmeyen sporcularımız direnç göstererek tekrar oyuna ortak olduk. Son dakikalarda golü bulduk. Çok şükür ki sezon başından beri lider götürdüğümüz akademi ligi grubunu ligin bitimine 3 hafta kala grup şampiyonu olarak lider bitirmeyi garantiledik. Aynı zamanda şampiyonaya katılmaya hak kazandık. Oyuncularımızı gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı tebrik eder İnegölspor camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU
Tuzlaspor A.Ş. 1-3 İnegölspor

Son haftalarda hep güçlü takımlarla oynuyoruz. Tuzlaspor da onlardan biri. Maça kötü başladık ama golü bulduk. Maalesef golden sonra gereksiz bir stres bir telaşın yüzünden baskı yedik ve rakip golü buldu. İkinci yarı 60 dakika 10 kişi kaldık, gol’den sonra daha disiplinli oynamaya başladık. Daha önce antrenmanlarda çalıştığımız şekilde gol’ü bulduk. Bu dakikalardan sonra daha iyi oynamaya başladık ve son dakikalarda bulduğumuz golle maçı kazandık. Son üç haftaya girdiğimiz ligde şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçtik. Bu hafta oynayacağımız zorlu Sultanbeyli Bld. Spor maçını kazanıp Türkiye Şampiyonasına birinci olarak gitmeyi garantilemek istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız.

Editör: Haber Merkezi