YUNUS MEMİŞ: U14 TEKNİK SORUMLUSU
YENİ KARAMANSPOR 0 – 0 İNEGÖLSPOR

U14 Elit Ligi 17.haftada aynı puana sahip olduğumuz ve galip gelenin grubu şampiyon tamamlayacağı Yeni Karamanspor takımına misafir olduk.İki takım velilerinin ve çeşitli futbol adamlarının da yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.Özellikle 1.yarıda rakibine baskı kuran,topa sahip olan,rakibine pozisyon vermeyen,girdiği pozisyonları degerlendıremeyen taraf bizdik.İstediğimiz tempoda oyuna götüren daha akılcı ataklar yapan pas trafıgını organize bi şekılde yapan bizdik.2.yarı tempomuzun düşmesi,topa sahip olamamız,gol bulamayınca telaşe kapılmamız oyunumuzu çok etkiledi.rakibimizin kendine güveni gelmesi ile oluşan baskıda zor anlar yaşadık.Yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile bu baskıyı kırmayı ve oyuna tekrar ortak olmayı düşündük ancak bunda da başarılı olmadık.Neticede ilk maçta olduğu gibi 2.maçtada birbirimize üstünlük saglayamadık.Bu durumda ligin bitimine 1 hafta kalmasına rağmen aynı puanda olduğumuz ve birbirimize üstünlük saglayamadığımız için genel avaraj da söz konusu olmadıgından Yeni Karamanspor ile birkez daha baraj macı yapma ihtimalimiz sözkonusu.Bu haftaya kadar ve bu önemli maçta iyi işler yapan oyuncularımızı tebrık edıyorum.Gelişmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.umarım grubu şampiyon olarak kapatır ve Türkiye finalleri eleme gruplarına direk  gideriz.

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 0-7    İNEGÖLSPOR

B.G.G.Ligi 16 haftası erteleme maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor'un konuğu olduk. Zayıf rakibimiz karşısında maç boyunca üstün olan taraf bizdik. Gücümüzü, oyunumuzu çok fazla test edebileceğimiz bir maç olmadı. Bizim adımıza güzel tarafı bütün oyuncularımızın yeterince süre alması oldu. Alınan galibiyetten dolayı sporcularımı tebrik ediyorum.

SELAHATTİN ESEN : U16 TEKNİK SORUMLUSU
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 0-8    İNEGÖLSPOR

Tff B.G.G.L 1.Bölge 2.Grup U 16 Liginde Zonguldak Kömürspor İle Deplasmanda Karşılaştık. Maça önde baskı ile başladık. Takım boyumuzu iyi ayarlayınca top kayıplarında yardımlaşmayı iyi yapınca rakibin hızlı ataklarına engel olduk. Bulduğumuz goller neticesinde özgüvenimizle birlikte oyun hâkimiyeti elimize geçti. Maçın genelinde topun bizde kalması önemliydi. Ama daha fazla ve hızlı pas oyunumuzu sergileyemedik. Bulduğumuz pozisyonların çoğunu gole çevirdik. Farklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutlarım. Aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüp gelişen, büyüyen takim olmaya devam edeceğiz.

MURAT YAKŞİ : U17 TEKNİK SORUMLUSU
İNEGÖLSPOR 5-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Maçın ilk dakikasından itibaren rakip alanda kurdumuz  baskı sonucunda bize  maçı kazandıracak golleri ardı ardına bulduk. Gollerden sonra rakip takım oyun disiplininden kopması sonrası çok fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen bunlardan çok azını gole çevirdik. Sevindiğimiz nokta sezon başında koyduğumuz hedefe emin adımlarla gitmekteyiz.Her geçen hafta oyuncularım kendi güçlerini sahaya yansıtmaktalar ve buda bize sıralamada en üst yerde bulunmamızı sağlıyor. 
    
SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU
İNEGÖLSPOR 9-0 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Grubun alt sıralardaki rakibimiz Zonguldak kömür spora karşı erken bulduğumuz gollerden sonra sporcular oyun disiplininden kopmadılar ve farklı skor elde ettiler bu galibiyetle liderliği yeniden ele geçerdik bütün oyucuları yürekten kutluyorum.

Editör: Haber Merkezi