Bursa Futbolunu Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden yeşil-beyazlı toprakların köklü takımlarından Zaferspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla start verdi. Tüm çalışmalarını şampiyonluk hedefiyle gerçekleştiren Zaferspor Başkanı Şaban Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, diğer yandan da Zaferspor Kulübünü yalnız bırakmayan önemli isimleri unutmuyor. Bu bağlamda Bursaspor Eski As Başkanı Ahmet Bozdemir’i ağırlayan Zaferspor yönetimi, Bursa ve Bursaspor’a hizmetleriyle gönüllerde taht kuran Ahmet Bozdemir ve ailesine Zaferspor forması ile teşekkür etti.

1962 yılında kurulan Bursa Futbolunun köklü takımlarından Zaferspor, profesyonel lig hedefine bu sezon ulaşmak istiyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve kadro kalitesiyle yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı-beyazlı ekibin yönetimi, takımına fazlasıyla güveniyor. Hedef doğrultusunda ciddi adımlar atan Şaban Sönmez Başkanlığındaki Zaferspor, Kulübe destek sağlayan değerli isimleri Zaferspor Lokalinde ağırlıyor.

Şaban Sönmez farkı
Bursaspor dışında Bursa şehrinde sevilen ve saygı duyulan takımların başında gelen Zaferspor, yetiştirdiği genç yeteneklerle de Türk futboluna büyük katkı sağlayan kulüplerden biri. Çoğu dönem Zaferspor Kulübünün saygınlığı Bursa dışına kadar uzandı. Her dönem süren bu saygınlık bu sezon hat safhalara yükseldi. Çünkü Kulübün başındaki isim takımın başarısı için canını dişine takan Şaban Sönmez. Futbol bilgisiyle Bursa futbolunun önemli isimlerden biri olan Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez, bey efendiliğiyle de her kesim tarafından saygı gören kişilerden biri.

Ahmet Bozdemir her yerde
Bursaspor Eski As Başkanı Ahmet Bozdemir, Bursaspor Kulübüne yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde Bursaspor Kulübünün deplasman sponsoru olan Bozdemir Ailesi, devre arası kampında da yeşil-beyazlı takımın sponsoru olacağını belirtmişti. Yeşil-beyazlı renklerin aşığı olan Bozdemir Ailesinin, şuanda Bursaspor yönetimi içerisinde bulunan çoğu isimden daha fazla katkı sağladığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Taraflı tarafsız tüm Bursasporlular tarafından takdir toplayan Ahmet Bozdemir Bursa futbolundaki köklü camiaları da es geçmiyor.

Bozdemir Ailesi Zaferspor’un deplasman sponsoru
Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez tarafından, Kulübe verdiği desteklerden dolayı Zaferspor formasıyla teşekkür edilen Ahmet Bozdemir, desteğine kaldığı yerden devam edecek. Ahmet Bozdemir, Bölgesel Amatör Lig’de Bursa Futbolunu başarıyla temsil eden Zaferspor Kulübünün önemli bir müsabakada deplasman sponsoru olacak. Hem Bursaspor hem de Bursa şehrinin köklü camialarına maddi ve manevi anlamda destek sağlayan Ahmet Bozdemir, deplasman sponsoru olacağı maça eşi Banu Bozdemir, Çocukları; Ekin Bozdemir ve Aras Bozdemir ile birlikte gidecek.

Şaban Sönmez: Teşekkür ederiz
Zaferspor lokalinde gerçekleşen plaket ve teşekkür töreninde konuşan Zaferspor başkanı Şaban Sönmez, “ Zaferspor kulübü ve camiası olarak, Sevgili Bozdemir’e hem Bursaspor’a katkılarından hem de Zaferspor’a verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi. Sönmez, “ Bizleri her platformda destekleyen ve her zaman yanımızda olan Sayın Ahmet Bozdemir’e hem formamızı hediye etmek hem de ofisinde ona bizden bir parça olarak güzel bir hediye anlamında plaket vermek istedik. Bursa futbolu sevgili Ahmet Bozdemir gibi insanlar sayesinde İnşallah daha da iyi yerlere gelecek. Daha önceden de tanıdığımız hatta kendimizden birisi olarak gördüğümüz Sayın Ahmet Bozdemir bugün aramızda olduğu içinde oldukça mutluyuz.

“Zaferspor ait olduğu yerlere gelecek”
Bursaspor Eski As Başkanı Ahmet Bozdemir, Kendisinin de bir Zafer mahalle damadı olduğunu vurgulayarak. “Buradaki insanların hem ülke sevgisi hem de Bursaspor’a olan tutkuları beni onlara karşı bağımlı hale getirdi. Onlarla bir arada olmaktan ve onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. İnanıyorum ki Zaferspor profesyonel liglerde de mücadele edecek.”ifadelerini kullandı.

“Resmi olmasa da Bursaspor’un pilot takımı”
Zaferspor’un büyük bir camia olduğunu belirten Bursaspor Eski As Başkanı Ahmet Bozdemir, “Zaferspor, Bursaspor’un pilot takımıdır. Resmi olmasa da bu böyledir. Zaferspor’un Bursa futboluna olan katkısı ve Bursa futboluna verdikleri ortadadır. Zaferspor ve Zafer halkı Bursa’ya ve Ülke futboluna hizmet etmeye devam edecektir. Zaferspor’da buna en uygun zemini hazırlayacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi