Takımın ismi neden Zeybek Oto ?
*Bizim bir iş yerimiz var yaklaşık 6 senedir faaliyet gösteren,biz bir aileyiz,takımda da en büyüklerdenim,sonuçta iş yerimizin adı,ekmek yediğimiz yerin adı.
*Değişik bir isim koymaktansa kendi iş yerimizin adını koyalım dedik bizim içinde reklam olmuş oldu sonuçta halısahalardaki başarılarımız sayesinde Bursa'da saygı duyulan ve tanınan bir isim olduk buda bizi amacımıza ulaştırmış oldu.
Ligdeki hedefiniz nedir ?
*Biz çok uzun zamandır halısaha kültürü olan bir takımız.Yaklaşık 15 yıldır halısahalarda birlikte futbol oynadığımız arkadaşlarımızdan oluşuyor.
*Yaşları ilerleyen arkadaşlar oldukça gençlere yer veriyoruz.Takım sürekli hersene sürkülasyon halinde yeniliyoruz takviyeler yapıyoruz.
*Liglere katılmamızın amacı;öncelikle arkadaşlık,dostluk.Allaha şükür halısaha liglerinden birsürü arkadaşlarımız dostlarımız abi kardeşlerimiz oldu.
*Biz onlardan onlar bizden yeri geldikçe fayda sağlıyoruz destek oluyoruz herkes birbirinin işini görsün.Biz insanları ne dili ne ırkı olarak ayırım yapmıyoruz,her zaman her roportajımızda söylediğimiz gibi centilmenlik bizim için her zaman ön plandadır.Bazıları bunun laf olduğu düşünüyor ancak biz gerçekten ekibimizde hakemle rakiple çok oynayan oyuncular barındırmıyoruz.
*Ligdeki hedefimiz,biz yaklaşık 3-4 farklı halısaha liginde mücadele ettik.Her organizasyonda da şampiyonluk mücadelesi veren bir ekibimiz oldu bunuda yarı final,final ve aldığımız kupayla kanıtladık.Her takıma saygı duyuyoruz,lige renk kattığımızı düşünüyoruz bizde saygıyı hakettiğimizi düşünüyoruz.
Ligde en beğendiğiniz takım hangisi ?
*
Bize karşı oynadığı mücadele ile Suriyesporu beğeniyorum.Çok iyi pas yapıyorlar yetenekli oyuncular var.Bize karşı oynadıkları oyunu oynarlarsa her zaman başarılı olurlar.
Ligde bu sezon unutamadığımız maç hangisi ?
*
2-2 biten Suriyespor maçını unutamıyorum.Çok üst düzey maçtı o gün futbol olarak istediğimizi sahaya yansıtamasakta mücadelemizle gücümüzü göstermiştik.
Ligde en beğendiğiniz oyuncu hangisi ?
*
Burda mütevazi olamıcam halı saha liglerinde beğendiğim en iyi oyuncu Selimdir.Çok yıldız bir oyuncu değil ama tam bir görev adamı.
*Futbolcularımın hepsi çok önemli çok beğeniyorum,başka takımlarda da yok mu elbette var beğendiğim ancak en çok kendi oyuncularımı beğeniyorum.
Lig Bursa hakemlerinin yönetiminden memnun musunuz ?
*
Lig bursa halı saha ligi hakemleri son derece iyi niyetliler.Hataları yok mu elbette var ancak art niyetli olduklarını sanmıyorum hiç bir zaman düşünmedim.
Organizasyon hakkındaki düşünceleriniz neler ne olsa daha iyi olur ?
*
İlk seneye göre biraz daha iyi.Oyuncular hakkında tek tek yorum yapılsa daha iyi olur.Sonuçta herkes kendi için takımı için o yorumları okuyor.
Futbolunu beğendiğiniz takımlar hangisi ?
*Suriyespor iyi,Mimarsinan takımının iyi olduğunu biliyorum.Papazçeşme,Odeo Turizm,Güven Oto Fren ve Sens futbolunu beğendiğim takımlar.Yine Çamlıca takımları ile de her zaman tatlı bir rekabet içindeyiz.Çok iyi takımları var.Çamlıca Gençlik,Çamlıca City ve Odunluk Gençlikte iyi top oynuyor.
Diğer takımlara söylemek istediğiniz birşeyler var mı ?
*Her zaman söylediğimiz gibi futbol kardeşliktir.Yenmek yenilmek önemli değil 15 dakika sonra herşey unutuluyor,hepimizin birbirimize ihtiyacı var tüm takımlara başarılar diliyorum.

Sizde Lig Bursa Halı Saha Liginde mücadele ediyor ve röportaj yapmak istiyorsanız 0534 516 14 07 numaralı hatta watsaptan ulaşabilirsiniz.
Editör: Haber Merkezi