Bursada kuyumculuk sektöründe yıllardır güvenle hizmet veren Hançer Kuyumculuk, sektörünün yanı sıra spor ve sanatada destek vermeye devam ediyor.

Bursa Amatör küme takımlarından Bursa İnançspora bu senede forma sponsoru olan Hançer Kuyumculuk sporun ve sporcunun yanında olduğunu birkez daha gösterdi. Özellik amatör lig takımlarının sponsor bulmakta bu denli zorlandığı bu zamanlarda,kulüpler maddi anlamda destek bulamıyorlar. Bundan dolayı gerek spor kulüpleri kapanıyor ve sporcuların çoğu futbol hayatına devam etmiyor.

Geçen sezon Bursa İnançsporun A takım,genç takım ve u17 yaş gruplarının forma sponsoru olan Hançer Kuyumculuk bu sezonda destek olarak örnek bir davranış gösterdi. İnançspor,bu sezon 2.amatör küme 1.grupta Bursa Yıldızspor,Küplüpınar Yeşildağ ve Yıldırım Belediyesi gibi iddalı takımların olduğu grupta bir üst lige çıkmak için mücadele veriyor.

Bursa İnançspor bir üst lige yükselir mi bilemeyiz fakat, Hançer Kuyumculuk gibi firmaların sayesinde Türk futboluna yeni futbolcular kazandırılmaya devam edilecek. Kapalıçarşı Bedesten içi, Özlüce ve Fsm de hizmetlerine devam eden Hançer Kuyumculuğu tebrik eder, herkese örnek olmasını dileriz.

Editör: Haber Merkezi