Süper Amatör Lig B Grubunda üst sıralardan kopmak istemeyen Gülbahçespor, konuk ettiği Bağlarbaşıspor ile 0-0 berabere kalarak  tek puana razı oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan maça hızlı başlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarım saatlik bölümde Melih, kaptan Semih, Onur ve Şahin ile bir çok pozisyonu cömertçe harcayınca devre golsüz kapandı.

İkinci yarıda konuk Bağlarbaşıspor, hızlı kontra ataklarla rakip kalede az sayıda fırsatlar yakalamasına rağmen Burak ve Doğukan’la bunları iyi değerlendiremedi.

Dakikalar ilerledikçe atak futbolunu bir türlü golle süsleyemeyen Gülbahçespor, son bölümlerde Muharrem, Şükrü ve kaptan Şahin’le bulduğu pozisyonlarda rakip savunma ve kaleci Memetcan’ı geçemeyince mücadele başladığı skorla sona erdi.

Saha: Atıcılar-2
Hakemler: Mustafa Bahçeci 7, Onur Elçin 7, Osman Karatay 7

Gülbahçespor: Serhat 6, Furkan 5, Cüneyt 5 (Dk.86 Yusufcan), Özcan 5, Şükrü 5, Onur 4, Fatih 4, Muharrem 5, Şahin 4 (Dk.78 Bayram 3), Semih 5, Melih 4 (Dk.68 Mustafa 3)

Bağlarbaşıspor: Mehmetcan 6, Samet Atay 6, Vahdet 6, Samet Kaya 6, Oğuzhan 6, Beytullah 6, Burak 6, Kamil 5 (Dk.68 Sezgin 4), Doğukan 6, Abdullah 5 (Dk.57 Onur 5), Muhammet 5 (Dk.87 Mehmet)

Editör: Haber Merkezi