FUTBOL KAMUOYUNA DUYURU

2022-2023 futbol sezonunun ilk haftasında, sahamızda oynadığımız Bağlarbaşı maçımıza, hakemlik dahi yapmaması gereken kişileri atayan Merkez Hakem Kurulu, niyetinden şüphe etmemize sebep olmuştu. Sezonun 3. haftasında yine sahamızda oynadigimiz Iznikspor macı da, hakem yönetimiyle Türk Futbol Tarihi'ne yeni bir kara leke olarak geçti.

Maçın hakemi ve hakem triosunun kararları maç boyunca defalarca sonuca etki eden ve üç puanımızı gasbeden kararları işaret etti. Hakkımıza kasteden bu kollara adaleti işaret edene kadar sesimizi yükselteceğiz.

Değil hakemin, hiç kimsenin emeğimizi, alın terimizi gasbetmesine izin vermeyeceğiz. Her mecrada hakkımızı sonuna kadar savunacağız.

Gülbahçespor olar Hakemin rakiplerimiz aleyhine dahi olsa verdiği yanlış bir kararı doğru kabul etmeyiz. Kendi sporcumuzun nizam dışı hareketi ile gerçeklesen gole sevinmeyiz. Galip gelenin değil, haklı olanın yanında yer alırız.

Bunu böyle bilin! Oynadığımız maçlarda skandal kararlara imza atan hakem dahi olamayacak kişileri bu sezon hiçbir maçımızda görmek istemiyoruz. Türk futbolunda kaos yaratma maksadında olan kimseye izin vermedik, vermeyeceğiz. Tavrimiz adaletsizliğedir. Sonuçlardan bağımsız olarak kaybetsek de kazansak da Gülbahçespor adaletsizliğin karşısında durmaya devam edecektir.

Unutmayın; Gülbahçespor, hiçbir hakemin egosunu tatmin edeceği bir kulüp DEĞİLDİR!

Editör: Haber Merkezi