Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan demektir. 22 yıldır amatör kümelerde mücadele eden Gülbahçespor camiası için 2018 yılı, hem gurur hem umudu temsil edecek bir yıl olmuştur.

Gülbahçespor’a hizmet etmek büyük bir onurdur. Bu onurun değerini ve yüceliğini en iyi anlayacak olan da aynı onuru taraftar olarak yüreğinde taşıyan Gülbahçesporlulardır. Bugüne kadar büyük bir Gülbahçespor camiası oluşturmak adına verdiğimiz her sözü yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Başarıya ulaşmak için zor günlere her birlikte göğüs gerdik, yılmadık, birlik ve beraberlik içinde olarak umuda birlikte yürüdük. Ortak sevdamız GÜLBAHÇE, emek, efendilik ve vefa temeliyle bundan sonra her geçen gün daha da parlamaya devam edecektir.

“GÜLBAHÇE” ruhuyla mücadele eden futbol takımımız, son üç yılda bizi tarifi imkansız mutluluklar yaşatıyor. Şerefiyle ve Hakkıyla üst üste 3. Sezon şampiyon olup BAL Ligine yükselen ve her şeyden öte bizlere özlediğimiz futbolu izleten futbolcularımıza ve yönetim kurulumuza teşekkürü bir borç biliriz.

Bu yıl attığımız adımlar, profesyonel bir futbol kulübü olma yolunda hızla ilerlediğimizin en açık kanıtıdır. 2018’de bu attığımız adımların devamı olarak çok daha önemli girişimlerde bulunacağız ve Gülbahçespor’un adını Bursa’mızın zirvesine yazdıracağız.

2018 yılının Gülbahçelilerin birlikteliğinden doğacak yeni zaferlerin şahidi olmasını diliyoruz.

Unutmayın, zafer inananlarındır…"

Editör: Haber Merkezi