Yeşil Beyazlı takımın Başkanı Ramazan Kıvrak, "%100 başarı istiyoruz. Son 2 sezonda biraz şanssızlık biraz da yalnız bırakılmamızdan dolayı 3. Lig’e çıkamadık. Bu sene ne olursa olsun Bursa’ya yeni bir 3. Lig takımı kazandıracağız" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele edecek Görükle İpekspor yeni sezonda mutlak başarı istiyor. Başkan Ramazan Kıvrak önderliğinde son 2 sezonda TFF 3. Lig’e çıkmayı son anda kaçıran Yeşil Beyazlıları bu sezon teknik direktör Cahit Terzi çalıştıracak. Profesyonel olmayı kafasına koyan Görükle İpekspor, BAL 13. Grup 1. hafta mücadelesinde deplasmanda Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. 2 Ekim Pazar günü Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te start alacak.

BAŞKAN MEYDAN OKUDU

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala konuşan Görükle İpekspor Başkanı Ramazan Kıvrak, “Bu sezon artık %100 başarı istiyoruz. Son 2 sezonda biraz şanssızlık biraz da yalnız bırakılmamızdan dolayı 3. Lig’e çıkamadık. Ancak bu yıl daha iyi bir takım kurduk. Eksiklerimizi iyi giderdik. Cahit Terzi hocamız ile de başarılı olacağımıza inanıyorum. Eğer Bursa halkı, Nilüfer ilçesi bizi yalnız bırakmazsa ya da bıraksalar bile biz Bursa’ya yeni bir 3. Lig takımı kazandıracağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi