Şuana kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Teknik Sorumlu Yunus Memiş şunları ifade etti "Yeni bir kadro yeni bir lig ve yeni bir hedef doğrultusunda çalışmalarımızı büyük bir arzu ve iyi bir ekip çalışması içersinde sürdürüyoruz. Öncelikli hedefimiz zirveyi zorlamak ve bulunduğumuz noktayı lig sonuna kadar sürdürmek. Teknik kadromuzda yer alan Murat KIŞKAN, Özgür COŞAR ve Ümit ÇAĞIN hocalarımızla takımımızı iyi bir seviyeye getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılan transferler ve oluşturulan yeni takım uyum sürecini atlatmış gözüküyor. Şuana kadar 3 hazırlık maçı yaptık ve geldiğimiz seviyeyi teknik ekibimiz ile değerlendirdik. Eksikliklerimizi kapatmak adına takımımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. Belki takviyelerde yapabiliriz. Hem fiziksel hem de mental olarak hedeflerimizi tartışıyor ve bu yönde yolumuzu çiziyoruz." dedi.

Grup bizi aldatmasın
Kura çekimi sonrası diğer gruba göre daha dengeli grup içersinde yer aldığımız söylenebilir. Ancak oynanmadan bu lig için bir sıralama yapmak yanlış olur. Zaman zaman bu gibi gruplarda işlerin ne kadar zor olduğunu da gördük. Takımların ismi veya grubun dengeli olup olmaması bizi ilgilendirmiyor. Bu gibi tezleri savunmak bizi aldatır. Biz sahaya çıkıp en iyi sonuçları alarak zirvede yer almak istiyoruz. Her 90 dk nın bir final niteliği taşıdığı bir lig yaşayacağız.

Son olarak ilçemizi temsil eden tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum. Umarım herkesin umut ettiği güzel bir sezon geçiririz.

Editör: Haber Merkezi