B grubunda yer alan Kafkasspor evinde ağırladığı rakibi Bağlarbaşı ile golsüz berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan bırakmış oldu. Bu hafta derbi haftasıydı ve Yenicespor  ile Gençlergücü Yenicede karşı karşıya geldi. Gençlergücüspor deplasmanda genç Resul’ün attıgı golle 1-0 galip gelerek zirve takibini sürdürdü ve çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İSTEDİĞİMİZİ ALMAYI BAŞARDIK

Maçı değerlendiren Gençlergücüspor Teknik sorumlusu Yunus Memiş  şunları söyledi "İki takım açısından da önemli olan bir derbi müsabakasından galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu galibiyetle hem rövanşı aldık hem de zirveden kopmadık. Oyunun ilk 15 dakikalık bölümünde tutuk bir oyun sergiledik. Rakibimiz daha istekli ve arzuluydu. 15.dk da Bahadır ile topumuz direkten döndü ve bu pozisyondan sonra kendimize gelerek oyunda üstünlüğü ele geçirdik. Organize ataklar geliştirmeye çalıştık. Final vuruşlarımız ve duran toplardaki organizasyonumuz etkili değildi. Rakibimiz daha çok uzun toplarla çıkmaya çalıştı. Dönen topları almayı başardık ancak bunu olgun atağa çeviremedik. 2. Yarı oyunu daha çok istediğimizi gösterdik. Yeni transferimiz tecrübeli orta saha oyuncumuz 46.dk da Mustafa Başkan oyuna dahil oldu ve farkını sahada gösterdi. Takım olarak daha organize ataklar geliştirdik. 76.dk da Mustafa Başkanla başlayıp Bahadır’ın yerden sert ortası ile devam eden atakta  genç oyuncumuz Resül arka direkte topu iyi takip etti ve galibiyet golümüz geldi. Maçın sonuna kadar üstünlüğümüzü korumayı başardık ve derbi maçından istediğimiz 3 puanı almayı başardık. Galibiyette emeği olan teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Desteklerinden dolayı yönetimimize ve camiamıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Haftalar geçtikçe maçların hem fiziksel hem de psikolojik zorlukları oluyor.Her maçtan puan almanın önemini görüyoruz.Kalan haftalarda da elimizden geleni yaparak ligi iyi bir noktada tamamlayacağız."

BU HAFTA RAKİP ORHANELİSPOR

"15. Hafta C.tesi günü Saat 15:00 de Kurtuluş Sahasında günü grubumuzun önemli takımlarından Orhanelispor ile karşı karşıya geleceğiz. 2.yarı önemli transferler yaparak güçlendiler. İlk maçtaki yenilginin rövanşını almak ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Kendi sahamızda bu haftalarda puan kaybı yaşamamalıyız.Deplasmanda oynadığımız müsabakada gayet dostane bir ortam vardı. Bizde aynı ev sahipliğini göstererek rakibimizi ağırlamak istiyoruz. Umarım zevkli ve çekişmeli geçeceğini beklediğimiz müsabakadan 3 puan alarak ayrılan biz oluruz."

Editör: Haber Merkezi