Transfer Komitesi üyesi Raif TİRYAKİ yaptığı açıklamasında "İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü olarak geçtiğimiz sezon başlatılan uygulama ile  A Takımın oluşmasında  yaş ortalamasını 20'li yaşlarda ve İnegöl'de yaşayan futbolculardan oluşturulması Yönetim Kurulumuz tarafından  tercih edilirken bu düşüncemiz bir çok kesim tarafından takdir ile karşılandı bu düşüncemiz sayesinde İnegöl'de yaşayan ve Futbol oynayan karakteri ve kişiliği oturmuş kardeşlerimizin Kulübümüzü tercih etmeleri bizleri memnun etmektedir.

Teknik Sorumlumuz Erol ARSLAN'ın vermiş olduğu Transfer Listesinde ismi olan İnegöl Spor Kulübü Alt yapısında futbol oynayan 2000 doğumlu Kanat oyuncusu Ahmet Ziya ÜNLÜ ile anlaşma sağladık. Heyecanlı ve Yetenekli Gençlerin Kadromuzda olması 2019-2020 Sezonunda Gençler Gücü Spor Kulübünün Bursa Süper Amatör Küme Liginde söz sahibi olacağının göstergesi olacağını düşünüyoruz. Bu vesile ile Ahmet Ziya ÜNLÜ kardeşimize aramıza hoş geldin diyor, yapmış olduğumuz anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz.

Ahmet Ziya ÜNLÜ ise yaptığı kısa açıklamasında ise "Futbola 2011 Yılında İnegöl Spor Alt yapısında başladım 2014 yılında Bursa Spor'a transfer oldum Bursa Spor Alt yapısında 1 sezon oynadıktan sonra yeniden İnegöl Spor takımına dönüş yaptım. Sezon sonu itibarı ile İnegöl Spordan ayrıldım. Gençler Gücü Spor Kulübünde Abim başta olmak üzere bir çok tanıdığım futbolcu var,genç bir takım oluşu ve İnegöl'de yaşayan futbolcuların kadroda yer alması tercihimi Gençler Gücü Spordan yana kullanmamda etkili oldu. Yeni bir Kulüp ve Yeni bir heyecan yaşayacağım için mutluyum,başarılı olmak istiyorum.Bana güvenen Hocamız Erol ARSLAN'a ve Transferimi gerçekleştiren Yöneticilerimize teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi