İmza töreni sonrasında Gençlergücüspor kulüp Başkanı Kamuran Balkan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet, Gençler Düğün Salonunda Yönetim kurulu üyesi olan aynı zamanda Başkan Vekili avukat Mustafa Ceylan’ın Nişan törenine katıldı. Genç çifte çiçek takdim edip, mutluluklar dileyerek törenden ayrıldılar.

İmza töreni sonrasında Gençlergücüspor Kulüp başkanı Kamuran Balkan yaptığı açıklamada “İnegöl Gençlergücüspor yönetim Kurulu olarak bu akşam toplanmamızın amacı 2019/2020 amatör futbol sezonunda Kulübümüzün A takım başta olmak üzere diğer alt yaş grupları ve futbol okullarında görev yapacak teknik kadromuzu belirlemek amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz sezon ve daha önceki dönemlerde de beraber çalışmış olduğumuz Teknik sorumlumuz Erol Arslan, Yardımcı hocamız Hakan Öztürk, Kaleci antrenörümüz Ahmet Çetin ile bu akşam anlaşarak yeni sezon için çalışmalarımıza start vermiş bulunuyoruz. Yapılan bu anlaşmalar camiamız adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Hocalarımızın özverisinden son derece farkındayız, memnunuz, yeni sezonda da amatör takım bazında İnegöl gençlerini tercih ederek kadromuzu oluşturacağız. Yine çocukların özverileri ile İnegöl de ve Bursa da adından söz edilen bir takım oluşturacağız. Altyapı yaş gruplarında da gerekli düzenlemeler yapılarak altyapı sorumlularımızdan ve genel kaptanlarımızdan alacağımız performans ile başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. İnşallah başarılıda olurlar kendilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.

A takım antrenörü Erol Arslan: “Öncelikle 2 senelik bir aradan sonra geçtiğimiz sezon kulübüm olan Gençlergücüspor ile anlaştım. Zorlu bir sezon geçirdik. Zorlu bir grupta mücadele ettik. Bulunduğumuz grupta Hedefe oynayan takım sayısı gerçekten çok fazlaydı. Aslında sezon başı beklentilerimizin çok üstünde bitirmemize rağmen, sezon sonunda bizi memnun eden bir tablo ortaya çıkmadı. Kapasitemiz daha iyisini yapacak bir takımımız var. Ancak ligi yine iyi bir yerde bitirdik. İnşallah bugün önümüzdeki sene adına yeni bir adım attık ve kulübümüzle yeniden anlaştık. Bugün itibariyle artık yeni sezon planlamasını yapıp, başkanımızın dediği gibi İnegöl futboluna, Bursa futboluna güzellikler sunan genç, heyecan veren hırslı bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz Geçen sezon olduğu gibi. Amacımız bu olacak. İnşallah yine bu yıl geçen senin üstüne koyarak daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi
Yardımı antrenör Hakan Öztürk: “Öncelikle herkse hayırlı akşamlar diliyorum. Devre arasında Kamuran başkan ve Erol hocamla görüşüp göreve başladım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni sezon için anlaşmış bulunmaktayım. Kendi adıma ve kulübümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki amacımız altyapımızda oynayan oyuncularımıza doğru eğitim vermek, futbolun sadece skordan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Alt yapı yaş gruplarımızda bazı sıkıntılarımızın olduğu bir gerçek. Bunları zamanla çözmek adına transferlerimizde olacak. Biz kendi sporcularımızı da geliştirme yönünde adımlarda atacağız. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaleci Antrenörü Ahmet Çetin: “İnegölümüzün güzide kulübü Gençlergücüspordayım. Mutluyum. İki değerli hocamızla birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi