Paşaya liderliği getiren gol 90+6 dakikada geldi. Bu sonuçla puanını 28 yapan Mustafakemalpaşaspor Belediye rakibine hem ilk puan kaybını yaşatırken, hemde liderlikten etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf deplasmanda oynayan Mustafakemalpaşaspor Belediye oldu. Karşılaşmanın 6. Dakikasında sağ kanattan ceza sahasına Berkay'ın gönderdiği topu arka direkte tamamlayan Semih takımını 1-0 öne geçirdi. Sonrasında Nk lojistik Gençlergücü defansının yaptığı hatalardan yararlanamayan paşa ilkyarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada ev sahibi Nk lojistik Gençlergücü sağ kanattan kullandığı taç atışı sonrası ceza sahası içinde Şakir Bozlar topu Yusuf Berkay Görür'ün önüne bıraktı, Yusuf düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi 1-1.

Golden sonra sık sık oyunun durduğu bir karşılaşma izledik. Zaman zaman gerginlik yaşanan karşılaşmada 57. Dakikada oyuna giren Enes Yüksel ile yakalandığı gol pozisyonunu değerlendiremeyen taraf Mustafakemalpaşaspor Belediye oldu.

Maçın beraberlik ile bitecek bir görüntüsü varken 8. Dakika oynanmamış süre gösterdi karşılaşmanın hakemi Hasan Kaçar, 90+6 Dakikada Mahmut Güleç kendi yarı alanında aldığı topu yerden rakip yarı alana gönderdi,  defansın arkasına sarkan kaptan Cihat sol kanattan ceza sahasına girip sıfırdan kale alanına gönderdiği topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Enes Yüksel oldu 1-2.

Uzatma dakikalarında gelen bu gol ile Mustafakemalpaşaspor Belediye futbolcuları ve deplasmana gelen taraftarları müthiş derecede sevinirken, Nk lojistik Gençlergücü sporcuları ve Türübünler adeta yıkıldı. 

Uzatma dakikalarında gelen bu gol ile Mustafakemalpaşaspor Belediye altın değerinde bir 3 puan alarak ligin zirvesine oturdu ve rakibine de ilk puan kaybını yaşattı. 

Maç sonrasında sahanın içinde gerginlik yaşanırken olaylar daha fazla büyümeden engellendi. 

Maç boyunca iki takım taraftarlarının yan yana olan Türübünlerden karşılıklı attığı taş ve şişeler, sahalarımızda görmek istemediğimiz, Sporun ahlakına ve ruhuna yakışmayan çirkinliklerdi.

Editör: Haber Merkezi