Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ; "Bursa Bölgesinin önemli Santraforlarından olan ve geçtiğimiz sezon Emek Spor takımının PLAY OFF Gruplarına kalmasında attığı goller ile önemli payı olan Can Polat Selçuk yeni sezonda Gençler Gücü Spor Kulübünde forma giyecek.

Futbola Almanya'da başlayan Türkiye'de ilk Lisansı Denizli Spor takımında çıkan ve burada Profesyonel olan sonrasında sırasıyla Altınordu,Aydın Spor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında Profesyonel futbol hayatına devam eden tecrübeli golcü sonrasında bir çok üst düzey takımda Amatör olarak futbol hayatına devam etti.

Son olarak geçtiğimiz sezon Bursa Emek Spor takımında futbol oynayan golcü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yeni sezonda aramızda olmayı kabul ettiği için kendisine Camiamız adına çok teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda kendisinden beklentimiz büyük bizleri Hedefimize götürecek golleri atacağına inancımız tamdır. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Can Polat Selçuk ise yaptığı açıklamasında; "İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü tarafından şahsıma gösterilen ilgi beni memnun etti yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu geçti ve yeni sezon için anlaştık. Bu güzel Camiaya faydalı olmak istiyorum. Teknik Kadromuz ve diğer sporcu arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışarak güzel sonuçlara imza atacağımıza inancımız tam.Yapılan bu anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum.

Editör: Haber Merkezi