Konu ile ilgili açıklamada bulunan Transfer Komitesi Üyesi N.Kamuran Balkan "Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geçtiğimiz gün Ördekli Kültür Merkezinde yapılan Sezon değerlendirme toplantısında Süper Amatör Kümenin Ekim Ayı ilk haftasında başlayacağı açıklandı. Teknik Kadromuz tarafından planlanan Takvim doğrultusunda A Takım olarak 11 Ağustos tarihinde yeni sezon için çalışmalara başlayacağız. Yeni sezon çalışmalarına başlayacağımız tarihe kadar A Takım kadromuzu şekillendirmeye çalışıyoruz.

Teknik Kadromuz nezaretinde yapılacak hazırlık dönemi ile seyir zevki yüksek bir kadro meydana gelecek ve yeni sezonda keyifli maçlar izleyeceğimizi düşünüyoruz. Kulüp yönetim kurulu olarak Tecrübe ve genç karışımı bir kadro oluşturmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Savaşan,mücadeleci bir ekip meydana getireceğiz. Bu anlamda geçtiğimiz sezon 19 Mayıs Spor Kulübünün kadrosunda yer alan Orta Saha futbolcusu 1997 doğumlu Tunahan ÖZDİL ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda kendisi ile anlaşmış bulunuyoruz. Tunahan sezon başında bir çok kulüp tarafından gözlem altında olan bir kardeşimizdi kendisi ve ailesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Kulübümüzü tercih ettiler.

Tercihleri nedeni ile başta Ailesi olmak üzere futbolcu kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Yapılan bu anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca ; Geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan oynadığı futbol ve attığı goller ile taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken genç futbolcumuz Resul TÜRKOĞLU ile yeniden anlaştık. Resul kardeşimiz geçen yıl kulübümüz adına Genç Takım ve A Takım olmak üzere Resmi olarak toplam 38 maç kadroda yer aldı ve 32 gol attı. Kendisinden yine bu sezon aynı başarıyı bekliyoruz.1 sezon daha bizimle kalmayı tercih etiği için kendisine çok teşekkür ediyor,yapılan bu anlaşmanın Camiamıza ve Sporcumuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi