Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ; "Bu proje kapsamında Teknik Kadromuz tarafından transfer edilmesi istenen Tecrübeli futbolcu Halil DANIŞMAN ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz.

Halil kardeşimiz tecrübeli bir futbolcu 2002 yılında Bursa Telekom Spor takımında lisansı çıkan ve bu takımda 3 sezon futbol oynadıktan sonra Van Büyükşehir Belediye Spor takımına transfer olan ve bu takımda daha sonra profesyonel olarak 2 sezon futbol oynayan ve sonrasında bir çok farklı ve önemli takımların kadrolarında yer bulan Halil en son geçtiğimiz sezon Bursa Bölgesi Süper Amatör Kümesinde mücadele eden ve özellikle ikinci yarı sergilediği futbol ile taraflı tarafsız bütün sporseverlerin taktirini kazanan Değirmenönü Spor takımının Lig de kalmasında büyük payı olan bir kardeşimiz  kendisine güveniyoruz ve yeni sezonda kendisinden çok faydalanacağımızı düşünüyoruz. Yapılan bu anlaşmanın her iki tarafa hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yeni sezon için anlaşma yapılan 6 futbolcu ile yollar ayrıldı
"2017 / 2018 Sezonu için geçtiğimiz günlerde her konuda anlaştığımız ve anlaşmalarımızı güzide basınımız aracılığı ile kamuoyuna duyurduğumuz başta Okan Kahraman olmak üzere Turgay Suci,Okan Koç,İlker Gündoğdu,Enes Saray,Özcan Kurtuluş kardeşlerimiz tam bir ekip çalışması sonucunda başka kulüplerin daha fazla fiyat vermesi sonucu bizimle olan anlaşmalarından vazgeçmişlerdir.

Öncelikle bizimle her konuda anlaşan futbolcuları ve daha fazla para vaat eden bazı kulüp yöneticilerinin bu davranışlarını siz değerli spor kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

Önümüzdeki günlerde daha fazla para vaat eden kulüplerin kimler olduğunu hep birlikte görecek olmakla birlikte bu kulüplere imza atacak olan bu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz."

Editör: Haber Merkezi