17.02.2019 tarihinde Gemlik Stadında oynanan Gemlik Çotanakspor - Mudanyaspor Müsabakasında müsabaka hakemi Muammer Sarıdağ Kardeşimize yönelik Gemlik Çotanakspor oyuncularının yapmış oldukları fiziksel saldırı ile kötü ve onur kırıcı kullanılan ifadelerden dolayı ilgilileri en şiddetli şekilde kınıyoruz.

Spor barış ve kardeşliktir.

Sayın Gemlik Çotanakspor yetkilileri hakemlerin yönetimlerini elestirebilirsiniz tenkit edebilir meşru zeminlerde hakkınızı arayabilirsiniz. Lakin sizin gibi eşi çocuğu annesi babasi kardeşi olan bu insanların şeref onur namus gibi değerlerini yoruma açar yada actirirsaniz aynı akibeti sizinde ilerde yaşamanız kaçınılmazdır. Bizler BURSA HAKEMLERİ olarak hukukun parçası olan kanun ,tüzük ve yönetmeliklere saygılı insanlarız. Öncelikle anılan kişilere yönelik müsabaka hakemi Muammer Sarıdağ kardeşimizin şikayeti ile başlatan hukuksal süreci sonuna kadar takip edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Bağlı olduğumuz ilgili kurulların ve derneğimizin gerekenler yakınen takip edip anılan kulüp hakkında gereken işlemlerin yapılması konusunda takipçi olacaklarından en küçük şüphemiz yoktur.

Bursa Futbolunu Türkiye Futbol kamuoyunda seviyesiz ve kalitesiz göstermeye yönelik bu davranışların tekrarının olmaması dileği ile Hakem kardeşimiz Muammer SARIDAĞ olmak üzere Tüm Bursa hakemlerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Futbol kamuoyuna saygılarımızla.

BURSA HAKEMLERİ

Editör: Haber Merkezi