Ziyarette karşılıklı güzel temennilerde bulunuldu ve her iki kulüpte kardeş kulüp olmak istediklerini ve üç ay sonra Filistin Alkhader kulübünün Türkiye ziyaretinde Kurtuluşspor ile hazırlık maçı yapmak istediklerini belirtti.

Yapılan ziyarette Kurtuluşspor başkanı Talha Öziş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu. Bashar salah ziyaret sonrasında Teknik heyet ve Futbolculara baklava ikramında bulunarak, Bal liginde başarılar diledi.

KURTULUŞSPOR İÇİN TARİHİ BİR GÜN
Ziyaret sırasında Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş açıklamalarda bulundu: "Bugün kulübümüz adına tarihi bir gün diyebiliriz, Beş senedir ticari hayatımızı sürdürdüğümüz ve birbirimizi tanıdığımız değerli dostum, arkadaşım Filistinli işadamı Bashar Salah kulübümüzü ziyaret etti. Kendisi Filistin birinci liginde mücadele eden Alkhader club futbol kulübünün başkanı. İkimizin bugünkü görüşmesinden çıkan bir fikir ile Filistinli Alkhader kulübümüz ile İnegöl Kurtuluşsspor kulübünü kardeş takım yapmaya karar verdik. Bu kardeşliğimizi duyurmak adına sizlerle bir araya geldik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz."

2.AY SONRA FİLİSTİNDE OLACAĞIZ
İki ay sonra bizde Filistin de bulunan Alkhader kulübünü ve değerli dostum Bashar Salah’ı bizlerde ziyaret etmeyi planlıyoruz. Ondan sonraki süreçlerinde kendiliğinden gelişeceğine inanıyorum.
Alkhader Club Başkanı Bashar Salah Türkiye de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek Türk halkına teşekkür etti. Bashar Salah açıklamalarda bulundu:

KURTULUŞSPOR İLE DOSTLUK MAÇI YAPACAĞIZ
Böyle bir adım attığı için Kurtuluşspor başkanı Talha Öziş’e çok teşekkür ediyorum. Talha Öziş çok değer verdiğim ve benim için çok önemli bir arkadaşım. Bizler istiyoruz tek bir kulüp gibi olalım, kardeş takım olalım. Bizler Talha bey’i Filistine davet ediyoruz. Mescidi Aksa’yı ziyaret etmesini istiyoruz. Üç ay sonra İnşallah Kurtuluşspor ile bir dostluk maçı yapmayı planlıyoruz.

FİLİSTİN LİGİNDE 2 ŞAMPİYONLUĞUMUZ VAR
Alkhader Club’ü Filistin 1.liginde 1967 den beri mücadele ediyoruz. Filistin liginde 1974 ve 2015 yıllarında olmak üzere 2 kere şampiyonluğa ulaştık. Kulübümüz 50 yıldır Filistin 1.liginde başarı ile mücadele etti.

TRANSFER OLABİLİR
Kurtuluşspor’dan transfer yapacak mısınız sorusuna cevap veren Alkhader Club Başkanı Bashar Salah, dostluk maçı gerçekleştireceğiz ondan sonra bunun kararını verebiliriz

FİLİSTİNDE FUTBOL DEVAM EDİYOR
Savaşa rağmen Filistin de futbol hayatı devam ediyor. Filistin halkı iradesi güçlüdür, her şeye rağmen hayata bağlılar, yaşamayı seviyorlar, bütün olumsuz şartlara rağmen Filistin de hayat devam ediyor. 10 yıl önce Filistin de futbol çok revaçtaydı, Asya liginde takımlarımız başarı ile mücadele ediyordu.

Editör: Haber Merkezi