Bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Elmasbahçespor, takımın başına tecrübeli teknik adam Selahattin Fazlıoğlu’nu getirirken, dış transferde 3 ve iç transferde 4 oyuncusuyla anlaştı.

Kırmızı-Yeşilli takımla önceki yıllarda da görev yapan Selahattin Fazlıoğlu, kulüp lokalinde gerçekleştirilen imza töreniyle resmen Elmasbahçespor’un yeni teknik patronu oldu. Elmasbahçespor dış transferde İnegöl Yenicespor’dan kanat oyuncusu Selçuk Mengütay, Zaferspor’dan orta saha Yücel Baykal ve İnegöl Kurtuluşspor’dan stoper Samet Er ile anlaşma sağladı.

İç transferde ise kaptan İsmail, Hakkı, Özgür ve Emir Akay’la yeniden sözleşme imzalayan Kırmızı-Yeşilliler, diğer oyuncularıyla da görüşmelerini sürdürüyor. Transferde acele etmediklerini ve mevcut kadrolarını korumak istediklerini belirten başkan Erkan Aydemir, “Yeni sezon için öncelikle takımın başına bizleri çok iyi tanıyan tecrübeli hocamız Selahattin Fazlıoğlu ile anlaşmaya vardık.

İskelet kadromuzu koruyarak güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz. Diğer oyuncularımızla da görüşmelerimiz devam ediyor.Transfer konusunda acele davranmak istemiyoruz. Hedefimiz yeniden layık olduğumuz yer olan Bölgesel Amatör Lige yükselmek” dedi.

Elmasbahçespor’un yeni teknik patronu Selahattin Fazlıoğlu ise, “2 yıl aradan sonra yeniden burada olduğum için mutluyum.Beni bu göreve layık gören başta başkanımız Erkan Aydemir ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz tabiki Bölgesel Lig. Yeniden orada olmanın gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu. (bursaamator.org)
Editör: Haber Merkezi