Kurtuluşspor sahasında Yenicespor ile karşılaşan Doğugücüspor, Baştan sona kadar üstün olduğu karşılaşmayı 4-0 gibi bir sonuçla farklı kazanarak mutlu sona ulaştı. Doğugücüspor  U-19 Gençler takımı sezonu şampiyonluk kupası ile kapattı. Şampiyonluk maçında Bursa BASKF başkanı Osman Kılıç, Federasyon temsilcisi Nedim Sevim, Bursa Futbol Tertip Komite Üyesi ve İnegöl Futbol İlçe Temsilcisi Osman Gümüş, Doğugücüspor başkanı Osman Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri ve Taraftarlar hazır bulundular.

Maç sonunda Doğugücü U-19 takımının şampiyonluk kupasını Bursa BASKF başkanı Osman Kılıç verdi. U-19 Gençler’in ve taraftarların maç sonu şampiyonluk coşkusu görülmeye değerdi.

Doğugücüspor alt yapı antrenörü İsamil derman maç sonunda futbolcular tarafından omuzlara alındı. Derman yaptığı açıklamada “Doğugücüspor olarak bu sezon yeniden yapılanmaya gittik. Başkanımız Osman Taşdemir ile Yöneticilerin de verdiği büyük destekle iyi bir ortam yakaladık. Hedefimiz, bütün altyapı kategorilerinde de başarılı olmak ve Kulübümüzden nitelikli oyuncular çıkartmak. Ayrıca oyuncularımı oynadıkları başarılı futbol için tek tek kutluyorum, teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi