Oynadıkları futbolun bir türlü sonuca yansıtamadıklarını belirten Arslan, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi "Pazar günü oynanan Yıldırım Belediyespor maçından sonra Doğugücüspor kulübü teknik sorumluluk görevimden ayrılma kararı aldım.Oynadığımız müsabakalarda iyi futbol oynamamıza rağmen sonuca yansıtamadık. Kan değişikliğinin iyi geleceğini düşünerek çok sevdiğim kardeşim başkan Osman Taşdemir ile bunu paylaştım.

Kalbim ve gönlüm her zaman Doğugücüspor ile. Görev yaptığım süre boyunca yanımda olan başkanım Osman Taşdemir, genel kaptanım Fatih Çite, İsmail Sarı, Tuncay Taşdemir, Murat Taşdemir ve diğer yönetici arkadaşlara ve gerçek Doğugücüspor taraftarına teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Benden yana helal olsun ve inşallah yolun sonu şampiyonluk olur" dedi.

Öte yandan Doğugücüspor kulübünden yapılan açıklamada ise, "Yaklaşık 1,5 yıldır birlikte çalıştığımız takım antrenörümüz Erol Arslan’ın isteği üzerine aldığı istifa kararına saygı duyarak yönetim kurulumuz, istifasını kabul etmiştir. Bizimle birlikte çalıştığı zaman zarfında takıma katkılarından ve örnek kişiliğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz. Bizden Yana hakkımız helal olsun" dendi.

Editör: Haber Merkezi