Her iki ekibin taraftarları tribünleri tamamen doldurdu. Maçın ilk devresinde her iki ekip bulduğu ikişer net pozisyonu gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Doğugücüspor, İznikspor’a oranla rakip kalede daha çok görünen takım oldu.

İznikspor daha çok kontrataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. Maçın en kritik pozisyonunda, uzatma dakikakalarında Doğugücüsporun kullandığı serbest vuruşu, İznikspor kalecisi Atakan 90 diye tabir ettiğimiz köşeden çıkardı.

Maçın son dakikakaların da hakem Doğugücüsporlu oyuncunun ceza alanı içinde düşürülmesini, ceza alanı dışında düşürüldü diye yorumlayınca, Doğugücüspor bir penaltıdan oldu. İki ekipte de yakaladıkları gol pozisyonlarından sonuç alamadı ve 90 dakika golsüz sona erdi.

Doğugücüspor 0 – 0 İznikspor

Saha: Yenişehir İlçe Stadı
Hakemler: Burak Akyel, Harun Günaydın, Osman Karatay

Doğugücüspor: Gökhan, Bilal, Erkan, Alparslan, Özgür, Erdal, Tuğkan, Emre Aksoy (Dk.61 Zafer), Ömer Furkan, Samad (Dk.84 Melih), Aydın (Dk.79 Resul)

Antrenör: Önder Erdoğan

İznikspor: Atakan, Şaban, Osman, Melih, Hakan (Dk.79 Demirhan), Mustafa, Erman, Emre, Fatih (Dk.89 Ahmet), Mert, Sinan (Dk.85 Abdulhamit)

Antrenör: Yunus Emre Ülker

Sarı Kartlar: Bilal, Özgür (Doğugücüspor) Emre (Dk.46)

Editör: Haber Merkezi