Doğansporun Ligdeki durumunu Antrenör Ömer Bakay değerlendirerek taraftarın yüreğine su serpti. Bakay, Doğanspor olarak ilk yarıda kalan maçlarını kazanacaklarını söyledi.

Doğanspor Antrenörü Ömer Bakay açıklamalarda bulundu.

İLK MAÇI HAKEM HATASIYLA KAYBETTİK
Duğaçınarı maçını hakemin kötü yönetimi ile kaybettik. Zaten o maçtaki futbolda beni memnun etmemişti. Sonra ard arda zorlu iki deplasman maçında, grubun değil bu ligin favorileri, Yenişehir Belediyesi Ve Elmasbahçeler spor ile oynadık. Bu defa iyi mücadele etmemize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık.

ZOR BİR FİKSTÜRE SAHİBİZ
Kamuoyunda Doğanspor ile ilgili yanlış bir algı oluştu. Bu oluşan algıyı bu hafta Gürsu galibiyeti ile düzeltmek istiyoruz. Yaklaşık üç aydır emek veriyoruz. Köklü ve kültürlü bir kulübüz. Hak ettiğimiz yerde, üst sıralarda ligi tamamlayacağız. Takımımızı hesaba katmayanlar yanılacaktır. Bundan sonraki maçlarda ilk devre sona erene kadar mağlubiyet almayacağız. Harika bir futbolcu grubumuz var. Bu hafta itibariyle çıkışa geçeceğiz. Her zaman keyifle izlediğiniz Doğanspor bu hafta sahada olacak. Taraftarlarımızı bizlere destek için bekliyorum.

Editör: Haber Merkezi