Ligin ilk dört haftasında puanla tanışamayan Doğanspor kulüp Başkanı Tahsin Semiz, Karşılaşma sonunda hakeme büyük tepki gösterdi.

Semiz maç sonrasında yaptığı açıklamada "Hakemlerle ilgili kolay kolay yorum yapmam. Ancak bir hakem ancak bu kadar maçı katledebilirdi. Bize verdiği kırmızı karttan sonra benzer pozisyonlarda oyuncularımız yerde kalıyor rakibe sarı kart gösteriyor. Sezonun başında oyuna ve sonuca etki eden bu hakemlerle nereye varacağız. Oyuncularımıza yapılan faulleri hakemler görmezden geliyor. Yan hakemin gözü önünde tekmeler havada uçuşuyor, biz tribünden kemik sesleri duyuyoruz ne faul ne kart gösteriliyor. Sakatlıklardan maçı yarıda bırakan oyuncularımız var. Bugün sahada hakem trajedisi yaşandı. Dört haftadır maçlarımızı yöneten hakemler aleyhimize düdük çalmaktan bıkmadı" dedi.

Başkan Semiz son olarak "Tabi ki bu mağlubiyetin ardından hakemlerin hataları ardına sığınmayacağız. Demek oluyor ki biz sahada hem hakemleri yeneceğiz, hem rakiplerimizi yeneceğiz. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız 1326 Pınarbaşıspor maçına daha iyi hazırlanacağız. İyi bir takım kurduk, hedefimize ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi