İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim kurulu, ilk etapta tecrübeli savunma oyuncusu Mehmet Gümüştekin ile yeniden anlaşma imzaladı.

Doğanspor tesislerinde yapılan imza töreninde yönetim kurulu üyeleri İsmail Ünsal, Sercan Özçiftçi hazır bulundu. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Doğanspor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünsal, yeni sezon için iyi bir takım oluşturmak için yoğun mesai harcıyoruz açıklaması yaptı.

Ünsal "Teknik Direktör Melik Özmen’in sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyoruz. Bu günde iç transferde görüştüğümüz oyunculardan Mehmet Gümüştekin ile yeniden anlaştık, büyük fedakarlık yaparak sözleşmesini uzattı. Kendisi kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi.

32 yaşındaki tecrübeli stoper futbola 13 yaşında İnegölsporda başladı. 5 sezon İnegölspor formasını giydikten sonra İnegöl Gençlergücüspor’a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Orhaniyespor, Kafkasspor, Karadeniz Güvenspor, Kurtuluşspor, Alanyurtspor formalarını giydi. Mehmet Gümüştekin 3 sezondur Doğanspor formasını başarı ile giyiyor

Editör: Haber Merkezi