Süper Amatör Lig B Grubunda zirve mücadelesi veren Demirtaşspor, konuk ettiği lider Orhanelispor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek rakibini koltuğundan etti.

Önceki gün hayatını kaybeden milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan maçta ilk yarım saatlik bölümde Demirtaşspor’un baskılı oyunu gol getirmedi.

Orhanelispor ise hızlı kontra ataklarla rakip savunma arkasına atılacak toplarla gol ararken, konuk ekip az sayıdaki fırsatları iyi değerlendiremedi.

İlk yarının bir dakikalık uzatma bölümlerinde ise ceza alanı içine ortalanan topta kale önünde yaşanan karambolde Rabit Emin’in dokunuşu ile Demitaşspor 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Mavi-Beyazlılar, 51.dakikada sağ çaprazda toplaş buluşan kaptan Hakkı’nı attığı mükemmel golle Demirtaşspor durumu 2-0 yaptı.

70.dakikada ani gelişen Orhanelispor atağında sağdan Aykut’un mükemmel ortasında kale önünde Burakbey uygun durumda olmasına rağmen takımı adına mutlak gol fırsatını değerlendiremedi.

83.dakikada ise Demirtaşspor, soldan yapılan ortada Mustafa kafayla attığı golle skoru 3-0 yaparak takımını iyice rahatlattı.

Kalan bölümlerde her iki takımın gol çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi ve Demirtaşspor, sahadan 3 puanı üç golle alarak ayrılıp zirveye bir adım daha yaklaştı.

Editör: Haber Merkezi