Süper Amatör Lig B Grubu haftalardır galibiyete hasret kalan Demirtaşspor, konuk ettiği lider Yenişehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek haftanın flaş galibiyetine imza attı.

Hafta arası teknik patron Cüneyt Çetin ile anlaşan ve yeni hocasıyla ilk maçını çıkan Mavi-Beyazlılar, 17.dakikada Hamitcan’ın sağdan güzel ortasında Sadullah kafayla attığı golle durumu 1-0 yaptı.

Golden sonra ise adeta tek kaleye dönen maçta Yenişehir Belediyespor, üst üste geliştirdiği ataklarda çok sayıda fırsatı cömertçe harcadı. 34.dakikada tribünlerden atılan bir yanıcı madde yardımcı hakem Ahmet Ceyhun Yılmaz’ın ayağına isabet etti. Yere düşen genç hakem, daha sonra kısa bir tedavinin ardından görevine devam etti.

İkinci yarıya da mutlak gol için başlayan Yenişehir Belediyespor, sayısız ataklar geliştirmesine rağmen aradığı beraberlik sayısını bulamadı. 8 dakikalık uzatma bölümlerinde de rakip kaleyi adeta abluka altına alan Yenişehir Belediyespor, sahadan boynu büyük ayrılarak liderlik koltuğunu kaybetti.

Maç sonunda ise Demirtaşspor’lu teknik heyet ve futbolcular, güçlü rakibini yenmenin sevincini büyük coşku içinde kutladı.

Saha: Atıcılar-1
Hakemler: Hasan Kaçar 7, Ahmet Ceyhun Yılmaz 7, Osman Vatan 7
Demirtaşspor: Samet 7, Caner 7, Fatih 8, Ahmet Serbest 8, Samet 7, Kamil 7, Hamitcan 7, Ahmet Zeybel 7 (Dk.61 Engin 4), Sadullah 9 (Dk.83 Fatih), Ömür 7, Ali 7
Yenişehir Belediyespor: Anıl 5, Mehmetcan 5, İbrahim Bayrak 5, Volkan 5, İbrahim Çulgatay 5, Serhat 5, Erdal 5, Halil 4 (Dk.60 Abdullah 4), Zafer 5, Mevdudi 5, Eren 5
Gol: Dk.17 Sadullah

Editör: Haber Merkezi