2.Amatör Küme 6.Grupta Pasgol şampiyonluk mücadelesi veren Değirmenlikızıkspor, iddiası bulunmayan Sinandede Ufukspor’u 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Yeşil-Beyazlılar, ilk yarıda bulduğu net fırsatları cömertçe harcayınca oyun üstünlüğünü rakibine kaptırdı.

Sinandede Ufukspor’un 35.dakikada ani geliştirdiği atakta Taner, sağ çarprazda topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu sonuçla kapandı. İkinci yarıya ise dersini iyi çalışmış olarak fırtına gibi başlayan Değirmenlikızıkspor, henüz 46.dakikada Osman'ın golüyle durumu 1-1 yaptı.

Beraberliğin ardından 4 dakika sonra ise sahneye çıkan Yunus, uzak mesafeden attığı güzel golle Yeşil-Beyazlıları 2-1 öne geçirdi. Üstün oyununu devam ettiren ve rakip kaleyi abluka altına alan Değirmenlikızıkspor, 58.dakikada Türker ile bir gol daha bularak skoru 3-1’e getirdi ve iyice rahatladı.

Sinirlerin bin anda gerildiği oyunun son bölümlerinde Sinandede Ufuk’tan Mert ile Değirmenlikızık’tan Seyfi, birbiri ile tartışınca direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç sonunda ise Yeşil-Beyazlılar, grubu 2.sırada bitirmeyi garantileyerek 1.Amatör Kümeye yükselmenin sevincini taraftarlarıyla birlikte büyük coşku içinde kutladı.

SAHA: Atıcılar-1
HAKEMLER: Muhsin Şahin 7, Alp Eren Dulan 7, Kadir Özbek 7
DEĞİRMENLİKIZIKSPOR: Ersin 7, Ahmet 7, Yasin 7, Seyfi 5, Caner 7, Görkem 6 (Dk.80 Ömer), Yunus 8, Kamil 6 (Dk.54 Yusuf 6), Mert 7, Osman 7 (Dk.70 Abdullah 4), Türker 8
SİNANDEDE UFUK: Cenk 4, Tamer 4, Fatih 5, Mazhar 5, Mehmet 4, Mustafa 4, Mert 4, Yasin 4, Emirhan 5, Emrah 4, Taner 6
GOLLER: Dk.35 Taner (Sinandede Ufuk), Dk.46 Osman, Dk.50 Yunus, Dk.58 Türker (Değirmenlikızık)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.87 Mert (Sinandede Ufuk), Seyfi (Değirmenlikızık)
Editör: Haber Merkezi