İddialı bir takım kurmak amacıyla kadrosuna yeni isimler katmaya devam eden Krd Güvenspor, tecrübeli stoper Ceylan Kahraman ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör ligde mücadele eden Mudanyaspor formasını terleten 30 yaşındaki stoper Ceylan Kahraman, yeni sezonda Krd Güvenspor için mücadele edecek. İmza töreninde Krd Güvenspor yönetim kurulu üyeleri İdris Can ve Ragıp akaya hazır bulundular.

Tecrübeli defans oyuncusunu takımda görmekten memnun olduklarını belirten Krd Güvenspor yönetim kurulu üyesi İdris Can, tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı mücadele gücü yüksek bir takım kurmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Krd Güvenspor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran tecrübeli stoper Ceylan Kahraman ise "Karadeniz güvenspor için mücadele edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Krd Güvenspor camiasına katkı yapmaya geldim. Umarım bana güvenenleri mahçup etmem. Hedefi olan sahada mücadele eden iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

1988 doğumlu tecrübeli stoper Ceylan Kahraman futbola Bursa Merinosspor da başladı. Daha sonra transfer olduğu Boschspor formasını 6 sezon giydi. Sırasıyla Karacabeyspor, Kuşadası 1922 spor, Bozdoğan Belediyespor, Yenişehir Belediyespor, Zaferspor, Duaçınarı Çınarspor, Nilüfer Erdemli A.Ş, 1326 Pınarbaşıspor, Roman Gençlikspor, İnegöl Gençlergücüspor, Hamitlerspor ve son olarakta Mudanyaspor formalarını giydi.

Editör: Haber Merkezi