Kaan Vardar | Bursasporx

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 9’uncu Grup’ta mücadele eden Bursa Yıldırımspor, 16’ncı hafta karşılaşmasında Belediye Kütahyaspor’a konuk oldu. Ege deplasmanına 34 puanla lider Kütahya Belediyespor’un 1 puan gerisinde giren Bursa temsilcisi zirve mücadelesinden galip ayrıldı.

1O KİŞİ TAMAMLADI

Kütahya Belediyespor defansının hatasını iyi değerlendiren Murat Mercan karşılaşmanın henüz 4’ncü dakikasında kaleciyi avladı. Baştan sona temsilcimizin üstünlüğüyle geçen mücadelenin 80’nci dakikasında ise Demir Akay kırmızı kart görünce Bursa Yıldırımspor kalan dakikaları 10 kişi tamamladı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Bursa Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, sezon başından itibaren takımı üst lige çıkarmak için kurduklarını hatırlatırken, “Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik. İkinci yarıda da eksik olan bölgelere takviyeler yaptık. Hedeflediğimiz noktaya geldik. Ancak henüz hiçbir şey bitmedi. 10 tane final maçımız var. Deplasmanda lideri yenip lider olmak gücümüzün en büyük göstergesi. Bursa’ya ve futboluna yakışan örnek bir takım arzumuzu herkese göstereceğiz. Hedef ve niyetimiz belli sezon sonunda şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz. Bu takımı TFF 3’ncü Lig’e çıkarıp Bursa’da yetişen futbolculara yeni bir mecra oluşturmanın planlarını yapıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi