Maçın başından sonuna kadar Üstün olan taraf Bursa Dortmund tu, ilk yarıda oyunu kopardı ve 4-0 önde bitirdi ilk yarıyı.

İlk yarıda maçın yıldızı Yunus Emre iki gol ve Serhat’ta 2 gol atarak yıldızlaştı, ikinci yarıya da Bursa Dortmund çok etkili başladı.

Yine Yunus Emre attığı gol ile skoru 5-0 getirdi ve Ali ile bulduğu golle skoru 6-0 getirdiler. Erguvan'ın attığı gol Ömer'den geldi ve tek golü oldu bu.

6-1 den sonra Ali tekrar sahneye çıktığı ve skoru 7-1 e getirdi 7-1 den sonra da çok rahat oyun sergileyen Bursa Dortmund Cengizhan'ın daha sonra oyuna girerek kaydettiği golle skoru 8-1 e getirdi ve Yunusemre Arif ve Serhat'ın attıkları gollerle sonuç belirlenmiş olduğu ve çok farklı bir galibiyet 11-1 gibi farklı bir galibiyet elde etmiş oldu

Bursa Dortmund ilerleyen maçlar için ümit verdi gerçekten iyi bir kadroya sahipler bu akşam eksik olmalarına rağmen iyi konsantre oldular rakibe top yapmaya fırsat vermediler ve rahat bir galibiyet elde ettiler 3 puanı hak eden taraf oldular.

Erguvan ise eksikleri olmasına rağmen onlar da elinden gelen mücadeleyi gösterdiler centilmence oynadılar ama galibiyet için bu geçmedi .

İki takımıda mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor ilerleyen Maçlar için başarılar diliyoruz

MAÇIN ENLERİ:

MAÇIN KALECİSİ : DOĞANCAN-BURSA D.
MAÇIN DEFANSI: SERHAT-BURSA D.
MAÇIN ORTA SAHASI: ALİ-BURSA D.
MAÇIN FORVETİ : YUNUS EMRE-BURSA D.
MAÇIN ADAMI: YUNUS EMRE-BURSA D.
MAÇIN CENTİLMENİ: ERGUVANSPOR-BURSA DORTMUND

MAÇIN GOLLERİ:
BURSA DORTMUND:YUNUS EMRE-4/SERHAT-3/ALİ-2/CENGİZHAN-1/ARİF-1/=11
ERGUVAN:ÖMER-1/=1

SARI KART:
İSMAİL-ERGUVAN SPO

Editör: Haber Merkezi