Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz (BASKF) tarafından Özgen Çay Bahçesi’nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde spor camiası bir araya geldi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftarımızda bütün spor camiasının yanında siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri de yer aldı.

İftara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili İlhan Satık, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Vehbi Karadağ, Alper Uzman, Süleyman Gün, Orhan Koç, Uğur Ölmez, TFF Amatör Kurul Üyesi Cemal Vardar, TFF Amatör Disiplin Kurulu Üyesi Rıza Tosunay, TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Muhammet Çağ, TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü, amatör spor kulüplerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, antrenörler, hakem ve gözlemciler katıldı.

“HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Açılış konuşmasını yapan Başkanımız Osman Kılıç, ”Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizin tüm spor camiasına hayırlar getirmesini dilerim. Bursa’da spora hizmet verenlerle bir kez daha birlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Bursa olarak sizlerle her zaman daha güçlüyüz. Yeni sezonda da çok daha güçlü birliktelikle yola çıkacağız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“AMATÖR KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise bu tür davetlere ilk defa katıldığını belirtip, “Amatör spor ailesinin buluştuğu bu iftar yemeğinde olmaktan çok mutluyum. Bursa’daki spor ailesinin birlik ve beraberliğini görmek de beni ayrıca çok mutlu etti. Bundan sonra da bu tür organizasyonlara katılacağım. Bursa’daki her amatör kulüp Bursaspor için bir altyapı kaynağı durumundadır. Burada da amatör spor kulüplerimizin her zaman yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ SPORU DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYMAK”
Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Doç. Dr.Süleyman Şahin yaptığı konuşmada tüm katılanlara teşekkür ederek “Buradaki bu birliktelik Bursa’daki sporun ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Spor camiasının buluştuğu bu iftarda spora olan katkıları ve özellikle de tesisleşmeyle ilgili yaptığı çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. Şu anda Bursa’da tesis konusunda hiçbir sıkıntı yok. Her branşı yapacak tesise sahibiz. Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki olimpiyatlara bütün branşlarda yeterli sayıda sporcu ile katılmak. Bunun için de bütün kulüp başkan ve yöneticilerine, antrenörlerine büyük görevler düşüyor. İlimizde spora olan ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Biz biliyoruz ki sporu ne kadar geniş kitlelere yayarsak, o kadar topluma hizmet etmiş oluruz” dedi.

“YENİ TESİSLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kapanış konuşmasını ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlhan Satık yaptı. Satık öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin selamlarını ve hayırlı ramazanlar dileklerini iletip şunları söyledi: “Bursa’da spor yapılan bütün kategoriler için yeterli sayıda tesise sahibiz. Şu anda da yeni tesisler yapmaya devam ediyoruz. Bunları da en kısa sürede hizmete sunmaya devam edeceğiz.” İlhan Satık ayrıca gençlerin sporla meşgul olmaları için yaz spor okullarının önemli olduğuna vurgu yapıp, “Gençlerimize spor yaptırmak için yaz döneminde kulüplerimize önemli görevler düşüyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iftar yemeğimizin sonlarına doğru katılım gerçekleştirdi. Altepe, başka bir proğramının ardından katıldığı iftarımızda başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi.
Editör: Haber Merkezi