Federasyonun haftalık programından tutunda, sahadaki antrenman saatlerini düzenleme, soyunma odalarının temizliği, aydınlatma sisteminin kontrolü, maç öncesi ile maç sonrası hazırlıklarına kadar her şey bu ekipten soruluyor.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne bağlı olarak çalışan personelin tesisler müdürü Ercan Gülsen başta olmak üzere Muzafer Vardar, Murtaza Vardar, Burak Polat, Serkan Varlık, Mesut Gülşen, Gaffur Yurtseven ve Mustafa Şırlak “Biz işimizi severek yapıyoruz” diyorlar.

Tesisler müdürü Ercan Gülsen ise “Her kulübümüze ve hakemlerimize eşit mesafede hizmet vermeye çalışıyoruz. Onları memnun edebilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.

Kulüplerimiz ve hakemlerimizden ricamız, tesislerimize geldikleri zaman nasıl buluyorlarsa, yine aynı şekilde bırakmalarını istiyoruz.

Bizler nasıl onlara yardımcı oluyorsak, onlarında bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Futbol sahaları ahlaklı futbolcuların olduğu yerlerdir. Her şeyi genç nesiller için yapıyoruz” dedi. (bursaamator.org)
Editör: Haber Merkezi