Amatör Kümenin köklü semt takımlarından Yıldırım Ayyıldızspor, önceki akşam düzenlediği iftarda amatör spor camiasını bir araya getirdi. Kırmızı-Beyazlı renklere sahip kulübün Yıldırım Beyazıt Külliyesi'ndeki iftarına Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursa Gücü Ampute takımı Başkanı Faruk Kuzu, Bandırmaspor yardımcı antrenörü Sinan Korkmaz, amatör spor kulüpleri başkanları, futbol hakemleri, Ayyıldızspor oyuncuları ve aileleri ile çok sayıda konuk ve mahalle halkı katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda ilk olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık geçtiğimiz günlerde düdüğünü asan efsane hakem Osman Erezkara'ya plaket taktim etti. Gecede konuşma yapan Ayyıldızspor Kulübü Başkanı Mehmet Tecer, “Böyle güzel bir gecede katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.

Biz Belediye Başkanımız Recep Altepe'den tesis sözü almıştık. Artık temelini atılmasını bekliyoruz. İnşallah tesislerle birlikte kulübümüz daha çok büyüyecek” dedi. Gecenin sonunda ise Bandırmaspor’u PTT 1.Lige çıkartarak Bursa’yı gururlandıran antrenörler İsmail Ertekin, Sinan Korkmaz, İsmail Hakan Gökkaya ve Musa Öztürk'e plaket verildi.

Plaketi tüm antrenörler adına Yıldırım mahalleli Sinan Korkmaz, Başkan Mehmet Tecer’in elinden aldı.
Editör: Haber Merkezi