Akhisarspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer "Amacımız yeni çıktığımız Birinci Amatör Kümede kalıcı olmak. Geçen yıl şampiyon olan kadromuzu büyük ölçüde koruduk. Geçen yılki kadromuzdan Fatih Özbek'i Kafkas Spora, Hakan Üçevliler'i Kurtuluş Spor'a verdik. Bu yıl kadromuza Krd.Güven Spor'dan Yavuz Özdemir'i ve kaleci Ömer Arslan'ı, Şeker Spor'dan Özkan Özışık'ı, Cerrah Spor'dan Serkan Alsan'ı, Kafkas Spor'dan İbrahim Altan ve İlker Şen'i, İsaören Spor'dan Onur Ungan'ı dahil ettik. Kadro istikrarını korumaya çalıştık. 15 Ağustos'tan beri yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Artık ligin başlamasını bekliyoruz. “ dedi.

Pazar günü saat:16:00 da Kurtuluşspor sahasında Gürsu Yenidoğanspor ile kaşrılaşacklarınız söyleyen Dinçer, maç öncesi grubu değerlendirdi "Grubumuzu değerlendirecek olursak. Rakipleri çok iyi tanıdığımızı söyleyemem. Gençlergücü ile beraber birinci gruptayız.

Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu hafta başlayacak olan 1. Amatör küme ve Süper Amatör kümede mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum. Umarım sporun ruhuna uygun centilmence bir sezon olur." söyledi.

Dinçer son olarak alt yapıya bu sene çok önem verdiklerini ve altyapı takımları ile liglere katılacaklarını ifade etti "Yaz aylarında Akhisar Spor bünyesinde gerçekleştirdiğimiz Yaz Futbol Okulundan seçtiğimiz sporculardan alt yapı müsabaka grupları oluşturduk. Bu sezon kulübümüzü U-11, U-12 ve U-13 liglerinde de temsil edeceğiz."dedi.

Editör: Haber Merkezi