Büyükşehir Belediyesi Altınova Sosyal Tesisleri içesinde bulunan 19 Mayısspor kulübünün önünde gerçekleşen geleneksel iftara İl Futbol Temsilcisi Mustafa Beşen, Saha Komiserleri Derneği 2.Başkanı Kazım Akçay, İl Futbol Hakemlerinden Özgür Uçak, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve teknik adamlarının yanı sıra mahalleliler de katılım gösterdi.

İftarda konuşan 19 Mayısspor Kulübünün duayen başkanlarından olan Zafer Akman, birlik ve beraberlik iftarını katılımlarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi.

YOĞUN KATILIM DUYGULANDIRDI
"Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftara bu sene katılımın rekor düzeyde olması öncelikle beni çok duygulandırdı. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayarak iftarımıza gelen dostlarımızla bu vesileyle bir arada olmak çok güzel bir duygu. 19 Mayısspor olarak haddimizi bilen bir yönetim anlayışıyla kulübü yönetmeye çaba gösteriyoruz. Bu sezon bizi sevindiren gelişmeler arasında U-16 Takımımızın elit lige yükselmiş olmasıdır. Onlar geleceğin a takım oyuncularıdır."dedi.

İftarın ardından U-16 klasman grubunda rakiplerini geçerek adlarını elit lige yazdıran 19 Mayıs U-16 takımına kupa ve madalyaları Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen tarafından verildi. Ayrıca 19 Mayısspor kulübünün lisanslı sporcularından olan 71 Kiloda Dünya Kick Boks Şampiyonu Hüsnü Sarı şampiyonluk kemerini başkan Zafer Akman’a takdim etti.
Editör: Haber Merkezi