Serinin ilk maçını kazanan Bursaspor, Yalova’da oynanan ikinci maçı da kazanarak adını dörtlü finallere yazdırmayı başardı. Yalova’da oynanan mücadeleyi yaklaşık 1000 taraftar takip etti. Bursaspor’u ise yaklaşık 200 taraftar destekledi.

Şemsettin Baş mücadeleye Kerem, Özgür,Onur, Salih ve Melih Kapucu 5’iyle başlarken, Yalova ekibi ise Cihan Hüseyin, Serdar, Hüsnü, Fatih 5’iyle sahadaki yerini aldı. Karşılaşmanın ilk periyodu başa baş bir oyuna sahne oldu.İlk periyodunu 30-28 Bursaspor önde tamamdı.

Mücadelenin ikinci periyodunda Kerem ve Özgür Şahin ile Bursaspor sayılar üretti. Ev sahibi ekipte ise Fatih Kızılca, Cihan ve Serdar Hot ile karşılık verdi ve soyunma odasına Bursaspor 9 sayı farkla 52-43 önde girdi. İlk yarıda Bursaspor’da Onur Sonsırma 13, Kerem Gülmez 10 Showbahis sayı ile oynadı. Rakip takımda ise Serdar Hot 15 sayı üretti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Bursaspor iyi başladı. Bursaspor Kerem Gülmez, Can Uzun ve Salih Uğraşan ile sayılar buldu. Periyodun geri kalan bölümünde hücumlardan boş dönen Bursaspor rakibin Serdar Hot ve Asım Özberkan ile bulduğu sayılara engel olamadı ve son periyoda 12 sayı farkla 69-57 önde giren taraf oldu.

Karşılaşmanın son periyodunda hakemlerin ters kararlarına sinirlenen sporcular ve teknik heyet üst üste teknik fauller aldı. Ev sahibi ekip bu dakikaları iyi değerlendirdi ve farkı 10 sayıya kadar indirse de Bursaspor'un tecrübeli oyuncuları Onur, Salih ve Serhan ile oyunu kontrol altına alarak ve sahadan 87-78’lik skorla galip ayrılan taraf Bursaspor oldu. Potanın Timsahları adını Isparta ve Sakarya’da yapılacak olan dörtlü finallere yazdırmayı başardı.
Editör: Haber Merkezi