ING Basketbol Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde geçtiğimiz haftayı lig ve Avrupa’da aldığı yenilgilerle kapatan Bursa’nın tek temsilcisi Uludağ Basketbol yeni bir çıkış serisi başlatabilme uğraşı içerisinde olacak.

Jazmine Elizabeth’in sakatlanmasının ardından, Emma Cannon’un ise ülkesine geri dönmesi sonrasında yabancısız kalan Uludağ basketbol ligin iddialı takımlarından Galatasaray Çağdaş Faktoring’e konuk olacak. Başakşehir Spor Kompleksi’nde saat 15.00’de başlayacak olan mücadeleyi Yiğit Gönültaş, Burak Durmuş ve Sabri Gündüz hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Basketbol Federasyonu’nun youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

EMMA CANON ABD’YE DÖNDÜ

Bursa Uludağ Basketbol Kulübü’nün önemli transferlerinden biri olan Emma Cannon, yeşil beyazlıların Romanya’da Sepsi ile yapacağı Avrupa Kupası maçına gitmeyerek ülkesine geri dönme kararı aldı. Başkan Berk Aladağ, “Elizabeth Jasmin’in sakatlanması sonrasında Cannon’un ülkesine dönmesiyle yabancı oyuncumuz kalmadı. Kadromuza yeni yabancı oyuncular katabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Yeni haftada yeni isimler aramıza katılacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi